reklama
karolina859
Fanka BB :)
Witam Was . Ja już też w domku i odpoczywam . znowu kilka kilo przybrałam po tych świętach he he malutka przez jeden dzień słabo się ruszała ale chyba zmieniła pozycje bo teraz kopie bardzo mocno kocham to w tym tygodniu też czekają mnie badania glukoza itd ...
Święta, święta i po świętach:-) kurcze ale męczące jest to siedzenie przy stole, co jakiś czas musiałam opuszczać towarzystwo i sie poruszać albo polezec bo kręgosłup nie wyrabial. Mezus wrócił do domu dopilnować remontu a ja jeszcze na 2 tygodnie zostaję u rodziców. Już nie mogę doczekać sie maja wtedy jedziemy na kilka dni odpocząć nad morzem.
ninex
Witam,wracam do was po świątecznie nie nadrobiłam zaległości i chyba mi się to nie powiedzie Mam nadzieję wesołe święta miałyście,Moje przejedzone na 100 % a że Ja w ciąży to ledwo łażę tak mnie opychały babcie i ciocie.Na szczęście nic nie robiłam bo w rozjazdach cały długi weekend,dziecko aż mi się przestawiło ze spaniem i z 22-23 o 20 już spała hurra;D Lodówka oczywiście przepełniona(naprawdę nie rozumie jak można myśleć że w ciąży je się za dwoje;/)...cóż ważne że już po
Michał rośnie jak na drożdżach chowany,a ile ma to się dowiem w czwartek na wizycie.Jeszcze wcześniej badania.Oby dużo schorowanych ludzi nie było bo pogoda u nas okropna śnieg,deszcz słońce wszystko może sie zmienić w ciągu godziny;/ fajnie byłoby nic nie złapać...
Ewczis Moje kondolencje.....
Miłego Dnia;*
Michał rośnie jak na drożdżach chowany,a ile ma to się dowiem w czwartek na wizycie.Jeszcze wcześniej badania.Oby dużo schorowanych ludzi nie było bo pogoda u nas okropna śnieg,deszcz słońce wszystko może sie zmienić w ciągu godziny;/ fajnie byłoby nic nie złapać...
Ewczis Moje kondolencje.....
Miłego Dnia;*
martyska1223
Hej ja na sniadanko wcinam jeszcze swiateczne sałatki, bo oczywiście pełno zostalo
mniie w tym tyg czeka ta nieszczęsna glukoza bo w pt wizyta ;D
mniie w tym tyg czeka ta nieszczęsna glukoza bo w pt wizyta ;D
dzień dobry
Mati w p-kolu, ale mi tak żal go było zostawiać bo na 5 grup tylko jedna była pomieszana i z jego grupy maluszków razem ich trzech było - taki zagubiony sie wydawał... ale chciał już do p-kola iść bo w marcu ciągle coś...
a ja sie nie objadłam jakoś tak spokojnie, a dziś mam ochotę na coś zdrowego to zrobię kotlety z soczewicy i sałatkę świeżutką :-)
pranie wstawione a ja ide po kawkę :-)
Mati w p-kolu, ale mi tak żal go było zostawiać bo na 5 grup tylko jedna była pomieszana i z jego grupy maluszków razem ich trzech było - taki zagubiony sie wydawał... ale chciał już do p-kola iść bo w marcu ciągle coś...
a ja sie nie objadłam jakoś tak spokojnie, a dziś mam ochotę na coś zdrowego to zrobię kotlety z soczewicy i sałatkę świeżutką :-)
pranie wstawione a ja ide po kawkę :-)
reklama