reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
witajcie
smile.png

my wróciliśmy od mojej mamy, jestem potwornie zmęczona.. leżę już w łóżku i odpoczywam.. u nas bez większych rewelacji na świeta, ale cieszę się że już się kończą..

Jutro idę zrobić badania i glukozę..

Witam Was . Ja już też w domku i odpoczywam .:) znowu kilka kilo przybrałam po tych świętach he he malutka przez jeden dzień słabo się ruszała ale chyba zmieniła pozycje bo teraz kopie bardzo mocno kocham to w tym tygodniu też czekają mnie badania glukoza itd ...

Święta, święta i po świętach:-) kurcze ale męczące jest to siedzenie przy stole, co jakiś czas musiałam opuszczać towarzystwo i sie poruszać albo polezec bo kręgosłup nie wyrabial. Mezus wrócił do domu dopilnować remontu a ja jeszcze na 2 tygodnie zostaję u rodziców. Już nie mogę doczekać sie maja wtedy jedziemy na kilka dni odpocząć nad morzem.

Witam,wracam do was po świątecznie nie nadrobiłam zaległości i chyba mi się to nie powiedzie;) Mam nadzieję wesołe święta miałyście,Moje przejedzone na 100 % a że Ja w ciąży to ledwo łażę tak mnie opychały babcie i ciocie.Na szczęście nic nie robiłam bo w rozjazdach cały długi weekend,dziecko aż mi się przestawiło ze spaniem i z 22-23 o 20 już spała hurra;D Lodówka oczywiście przepełniona(naprawdę nie rozumie jak można myśleć że w ciąży je się za dwoje;/)...cóż ważne że już po;)
Michał rośnie jak na drożdżach chowany,a ile ma to się dowiem w czwartek na wizycie.Jeszcze wcześniej badania.Oby dużo schorowanych ludzi nie było bo pogoda u nas okropna śnieg,deszcz słońce wszystko może sie zmienić w ciągu godziny;/ fajnie byłoby nic nie złapać...
Ewczis Moje kondolencje.....
Miłego Dnia;*

Hej ja na sniadanko wcinam jeszcze swiateczne sałatki, bo oczywiście pełno zostalo ;)
mniie w tym tyg czeka ta nieszczęsna glukoza bo w pt wizyta ;D

Witam Was....Ja w Wielkanoc napracowalam się sporo,bo wszyscy byli u nas....dziś jeszcze syn w domu,a córce zamknęli żłobek i już zostaje ze mną,aż do września,kiedy to pójdzie do pp.....

dzień dobry
Mati w p-kolu, ale mi tak żal go było zostawiać bo na 5 grup tylko jedna była pomieszana i z jego grupy maluszków razem ich trzech było - taki zagubiony sie wydawał... ale chciał już do p-kola iść bo w marcu ciągle coś...
a ja sie nie objadłam jakoś tak spokojnie, a dziś mam ochotę na coś zdrowego to zrobię kotlety z soczewicy i sałatkę świeżutką :-)
pranie wstawione a ja ide po kawkę :-)

reklama
Witam poświątecznie,
całe szczęscie że po świętach, bo te co minęły nie były dla mnie dobre.
Pojadłam śniadanie, wziełam prysznic i zaraz jade do gina. Zobaczymy co tam jak tam.... :)

Do góry