klaudia81.81
Fanka BB :)
Hej dzieczyny
Dziękuje za dobre słowa, dziś i tak bym nie dała rady zrobić tą glukozę. Brak czasu. Za to odebrałam badania :-(Lekkie odchylenia morfo ale nie jakieś straszne za to w moczu wyszła mi krew już dzwoniłam do gin zapytał czy miałam jakieś plamienia. Ogólnie nie miałam więc zalecił mi powtórzyć badania po świętach ehhh (((( Jak ja bym chciała już lipiec takich jazd nie miałam w ogóle z Oliwią a z tym berbeciem małym non stop coś ehh A i toxo nie wykryto czyli dalej muszę uważać i dobrze wolę tą opcję
Klaudia będzie dobrze Z mamą to z mamą jak macie dobry kontakt to jeszcze lepiej zerknij na tanie loty czasami jak zamawia się z wyprzedzeniem kosztuje to dosłownie grosze Np koleżanka z trójmiasta lata do mnie w przedziale od 17 do 34 zł za osobę w jedną stronę no raz zapłaciła by 64 ale i tak jej się opłacało i krótki odstęp rezerwacji był. Rzeczy które masz dla dziecka plus rzeczy syna kurierem i ju Gorzej z maleństwem w drodze powrotnej. Jak nie będziesz miała aktu urodzenia mogą cie nie wpuścić na pokład no i musisz się dowiedzieć jak z synem przelot
Ewcia moje kondolencje.
Karolina cóż bardzo bardzo przykra sytuacja współczuje
Angi juz o tym pomyslalam za 280 zl polece spowrotem z synkiem i malenstwo na kolanach a bagaz wysle kurierem