reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

karolina przykro mi bardzo nawet nie zdążyli się nacieszyć swoim maleństwem.......:-( no niestety tacy są lekarze mało jest takich co się naprawdę interesują tylko kasa sie liczy i następna...........ja właśnie dlatego robiłam dwa razy połówkowe bo pierwsze było tak pobieżne że wątpię aby coś wykryło na drugim to już widziałam serducho na 42 calowym monitorze i w tak dużym powiększeniu że wszystko było widać i komory i zastawki ......

reklama
Klaudia ja kilka tygodni temu też to miałam, po prostu odstawiłam wszystkie swoje dotychczasowe kosmetyki: balsamy, żele pod prysznic. Teraz myję się tylko białym jeleniem lub mydłem, a smaruję jednym kremem całe ciało i odpukać problem zniknął... czasem jak się umyję w czymś innym to mnie poswędzi ale ogólnie nie jest najgorzej :-)

hej
Ewczis moje kondolencje....
Karolina aż mi gęsia skórka nie moze zejść i ciągle o tym myślę... taka tragedia współczuje mocno rodzicom...
Jak dziś wstałam to śniegu na ok 5-10 cm!!!:szok:
teraz powoli topnieje

Hej dzieczyny

Dziękuje za dobre słowa, dziś i tak bym nie dała rady zrobić tą glukozę. Brak czasu. Za to odebrałam badania :-(Lekkie odchylenia morfo ale nie jakieś straszne za to w moczu wyszła mi krew już dzwoniłam do gin zapytał czy miałam jakieś plamienia. Ogólnie nie miałam więc zalecił mi powtórzyć badania po świętach ehhh :((((( Jak ja bym chciała już lipiec takich jazd nie miałam w ogóle z Oliwią a z tym berbeciem małym non stop coś ehh A i toxo nie wykryto czyli dalej muszę uważać i dobrze wolę tą opcję ;)

Klaudia będzie dobrze :) Z mamą to z mamą jak macie dobry kontakt to jeszcze lepiej ;) zerknij na tanie loty czasami jak zamawia się z wyprzedzeniem kosztuje to dosłownie grosze Np koleżanka z trójmiasta lata do mnie w przedziale od 17 do 34 zł za osobę w jedną stronę :) no raz zapłaciła by 64 ale i tak jej się opłacało :) i krótki odstęp rezerwacji był. Rzeczy które masz dla dziecka plus rzeczy syna kurierem i ju :) Gorzej z maleństwem w drodze powrotnej. Jak nie będziesz miała aktu urodzenia mogą cie nie wpuścić na pokład no i musisz się dowiedzieć jak z synem przelot ;)

Ewcia moje kondolencje.

Karolina cóż bardzo bardzo przykra sytuacja :( współczuje :(

reklama
Do góry