reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

karolina przykro mi bardzo nawet nie zdążyli się nacieszyć swoim maleństwem.......:-( no niestety tacy są lekarze mało jest takich co się naprawdę interesują tylko kasa sie liczy i następna...........ja właśnie dlatego robiłam dwa razy połówkowe bo pierwsze było tak pobieżne że wątpię aby coś wykryło na drugim to już widziałam serducho na 42 calowym monitorze i w tak dużym powiększeniu że wszystko było widać i komory i zastawki ......

reklama
Klaudia ja kilka tygodni temu też to miałam, po prostu odstawiłam wszystkie swoje dotychczasowe kosmetyki: balsamy, żele pod prysznic. Teraz myję się tylko białym jeleniem lub mydłem, a smaruję jednym kremem całe ciało i odpukać problem zniknął... czasem jak się umyję w czymś innym to mnie poswędzi ale ogólnie nie jest najgorzej :-)

hej
Ewczis moje kondolencje....
Karolina aż mi gęsia skórka nie moze zejść i ciągle o tym myślę... taka tragedia współczuje mocno rodzicom...
Jak dziś wstałam to śniegu na ok 5-10 cm!!!:szok:
teraz powoli topnieje

Hej dzieczyny

Dziękuje za dobre słowa, dziś i tak bym nie dała rady zrobić tą glukozę. Brak czasu. Za to odebrałam badania :-(Lekkie odchylenia morfo ale nie jakieś straszne za to w moczu wyszła mi krew już dzwoniłam do gin zapytał czy miałam jakieś plamienia. Ogólnie nie miałam więc zalecił mi powtórzyć badania po świętach ehhh :((((( Jak ja bym chciała już lipiec takich jazd nie miałam w ogóle z Oliwią a z tym berbeciem małym non stop coś ehh A i toxo nie wykryto czyli dalej muszę uważać i dobrze wolę tą opcję ;)

Klaudia będzie dobrze :) Z mamą to z mamą jak macie dobry kontakt to jeszcze lepiej ;) zerknij na tanie loty czasami jak zamawia się z wyprzedzeniem kosztuje to dosłownie grosze Np koleżanka z trójmiasta lata do mnie w przedziale od 17 do 34 zł za osobę w jedną stronę :) no raz zapłaciła by 64 ale i tak jej się opłacało :) i krótki odstęp rezerwacji był. Rzeczy które masz dla dziecka plus rzeczy syna kurierem i ju :) Gorzej z maleństwem w drodze powrotnej. Jak nie będziesz miała aktu urodzenia mogą cie nie wpuścić na pokład no i musisz się dowiedzieć jak z synem przelot ;)

Ewcia moje kondolencje.

Karolina cóż bardzo bardzo przykra sytuacja :( współczuje :(

reklama
Do góry