reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
kati83 ja robiłam już to badanie na konflikt płytkowy. Na wynik z laboratorium czeka się ok. 6 tyg (jeszcze nie mam), ale jak poda się maila to wynik dostaje się po tygodniu z kliniki hematologii. U mnie nie ma ryzyka konfliktu.

angi-wawa a może chodzi o konflikt płytkowy (kati dawała linka do badań) a nie serologiczny? U dzieci objawia się często słabymi przyrostami i niedokrwistością.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny!!!

Co za poranek- Zośka stwierdziła, że jest wyspana o 5.30 :szok: No nic...
Ja kończę śniadanie, wskakuje pod prysznic i na 10 jadę na wizytę. Zobaczymy jak tam moja "szyjka":-D A w ogóle ginekologiem jest znajomy, który jutro po raz drugi zostanie tatą :-D

Cześć dziewczyny, ja już zawiozlam mocz do badania, zakupy zrobiłam. Teraz siadlam i dostarczamy dawkę witamin - jabłko i bananek ;) na obiad robie łatwiznę- naleśniki z sosem truskawkowym.. wiec trzeba zbierac tyłek do roboty, posprzątać i brać się za smażenie. O 13 pędze po wyniki zobaczyć co tam znowu nie tak jest w tym moim moczu.. miejmy nadzieję że już będzie wszystko ok:) po badaniu krwi wyszło tym razem ze mam zbyt dużo czerwonych krwinek :o
O 18.30 wizyta... mam nadzieje ze ten dzień szybko zleci, żebym mogła zobaczyć co tam nowego u Maji !! ;)

hej
moje samopoczucie dziś jest... a właściwie wcale go nie ma... tak fatalnie sie poczułam przed chwilą, że myślałam, ze zwymiotuje!
Masakra tyle rzeczy chciałabym porobić a czuję się fatalnie... nawet ochoty na lody nie mam:-(
udanych wizyt dziewczyny trzymam &&&&&&&&&&&&&&

Dzień dobry dziewczyny :)

buro,szaro i ponuro ....może by tak już wiosna przylazła,bo się wkurtce przestaje zapinać ;)
moje dziecko dziś tak szalało, że czkawki dostało -brzuch mi skakał jakbym skoczka miała w środku ;)
za wcześnie wstałam i chyba musze dospać ,bo nie dam rady do wieczora...
na początek wypiję kawę i popracuję ;) a potem zobaczymy

&&&&& za wizyty

Klara ja codziennie niedospana bo moje 10-mies dziecko wstaje wcześnie i drzemki w dzien nieraz strzelam jak Hania spi ;)
Dziś mi głowa pęka i nie wiem dlaczego...

witajcie z rana a ja się nie wyspałam przez wczorajsze czytanie o spaniu.............jakoś podświadomie nie chciałam na plecach i spałam na tak zwanym czuwaniu i się przewracałam z prawego na lewy bok i jak nie lewa noga zdrętwiała to prawa i tak w koło teraz jeszcze bolą mnie obie nogi masakra:no: i jak tu żyć do lipca:-D

Madziulka ja mam to samo prawie codziennie :p ale pomaga dużo ta poducha kojec :p bo jak śpimy u rodziców i jej nie mam to nie mogę sobie pozycji dobrej znaleźć do spania :p kołdra między nogi to za mało :-D:-D

U nas pogoda też do bani, wiatr niemiłosiernie wieje i zniechęca do wystawienia nosa za drzwi...:no: ale dziś kurier przywiezie mi paczkę z łóżeczkiem :)

reklama
hej,moja wizyta opisana w odpowiednim wątku będzie Syn! prawdopodobnie Michał:-) Był podgląd między nogi utrudniony bo chłopina pośladkowo ułożony i tak jakby o turecku siedział ale udało się uff
U nas tez szaro trzeba przeczekać najgorsy etap pogody i ani się obejrzymy będziemy się cieszyć piękną wiosną;-)
Martyska oj to ja bym wolała w tą stronę u Mnie wiecznie niedobór,biorę teraz dodatkowo preparat o nazwie szelazo i zobaczymy przed następną wizytą mam robić krew i mocz ach
Córa w nocy wypadek siuśkowy miała o 2 ale spała od 20 więc nie narzekam...tylko że nagle zachciało jej się też jeść..wrr:dry: no nic i tak do 9 spała a teraz konsumujemy śniadanko.

Udanych wizyt kobietki;*

p.s czy ja płeć dziecia mam zgłosić Angi na priv?

Do góry