klaudia81.81
Fanka BB :)
Z tego co ja czytalam dzis bo sama sie przestraszylam to wlasnie juz lepiej na prawym boku niz na wznak :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to nie jest szczepionka (; a podać zastrzyk muszą, jeśli się kwalifikujesz, i to za darmo, nie wiem co za pierdoły Ci ta lekarz opowiada. przecież to logiczne, że wielu kobiet nie stać na wydatek rzędu 600 zł, nie wyobrażam sobie, żeby to był wybór "albo płacisz, albo tracisz dziecko" /:
To czy ktoś może mi powiedzieć czy to w ogóle jest możliwę
Sytuacja u rodziny męża-kuzynki mojego męża. Dziewczyna 0rh+ jej mąż Arh+ pare lat temu urodziła im się zdrowa córka, teraz w styczniu urodził się syn po porodzie okazało się że mają konflikt serologiczny wtf? Młody w miare dochodzi do siebie ma jakieś powikłania ale chyba nie jakieś ogromne