reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Tak to wyglądało w pierwszej ciąży, chociaż na pierwszych zdjęciach nie widać jak odstaje, teraz też przez koszulkę się odbija, dodatkowo po pierwszej ciąży mi się przesunął i nie jest idealnie na środku:sorry2:

Załączniki

• 40 tc.jpg
    40 tc.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 72
Mamuśki ja dziś na szybko...jestem padnięta...Wiki dała mi dziś popalić...nie wiem jak to przy dwójce będzie.... jestem przerażona.....

Słuchajcie, nie ma ochoty któraś przejąć ode mnie tą naszą liste? mam problem na bieżąco ją aktualizować bo ostatnio natłok wszystkiego....

reklama
ninex Ja od samego początku nie ukrywałam niczego przed Zosią- od razu wiedziała, że jest w brzuszku dzidziuś i musi teraz urosnąć, żeby był silny i się urodzi. Zosia codziennie przy banalnych czynnościach przypomina sobie o dzidziusiu- np. kładzie się na łóżku i pyta gdzie będzie spał i czy może z nią, je śniadanie- co będzie jadł, itd. Muszę popatrzeć bo na pewno są na rynku książki o rodzeństwie młodszym. Zośka uwieeeeeelbia jak jej się czyta i bardzo sobie wszystko bierze do serduszka( np. dzięki książkom przestała korzystać z pieluszki:-)). Mój B. bardzo się boi o to, żeby Ona jako starsza nie straciła czegoś. Żeby nie miała do nas pretensji za kilka lat... Ale ja ciągle powtarzam, że wierzę, że będzie ok i to jest absolutnie NASZA wspólna ciężka praca. A jak będzie to się okaże za kilka miesięcy;-)

Jeśli chodzi o brzuszek to mi już nawet delikatnie rośnie- choć przyznam szczerze, że dla mnie w tej ciąży im później tym lepiej:zawstydzona/y: Chciałabym jak najdłużej grać na scenie, a Klara z "Zemsty" czy Chochlik w "Balladynie" to tak średnio ciężarne postacie:-D

Do góry