reklama
angi-wawa1988
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
Czy ktoras boli spojenie łonowe? Mnie od kilku tygodni ehh :-(
Angi mnie boli od dobrych 5 tyg...najbardziej po pracy jak juz w domu usiade I pozniej chce wstac. Nieraz mam taki przeszywajacy bol w czasie pracy... w pierwszej ciazy mialam to od okolo 35 tyg..boje sie myslec co bedzie dalej heh
P
pani.olga
Gość
Pani.Olga wyraziłam własną opinię na podstawie doświadczeń,a Ty ciągle próbujesz mnie kontrargumentowac niepotrzebnie
a to przepraszam, myślałam, że forum jest od dyskutowania, które-polega na wymianie argumentów, ale widać mamy inne pojęcie rozmowy.
my dziś po naleśnikach z syropem klonowym
enter
Mili,mnie gin wystraszył poważnie w poprzedniej ciąży,że może mi się rozejsc i potem jakimiś pasami trzeba spinac....a to nieciekawa sprawa....
Pani.Olga dokładnie na tym polega- na rozmowie,a nie na podwazaniu doświadczeń zyciowych osób,o których wlasciwie nic ci nie wiadomo, a od których można się nieraz czegoś ciekawego lub innego dowiedziec,poznać inne spojrzenie na te same sprawy.
Pani.Olga dokładnie na tym polega- na rozmowie,a nie na podwazaniu doświadczeń zyciowych osób,o których wlasciwie nic ci nie wiadomo, a od których można się nieraz czegoś ciekawego lub innego dowiedziec,poznać inne spojrzenie na te same sprawy.
Ostatnia edycja:
angi-wawa1988
Ja się zamorduje... Czemu ta aplikacja wrzuca mi tylko pierwsze zdania?!!!!! :-( :-o :-(
Może wejdź do sklepu play i spróbuj sprawdzić czy jest aktualizacja, jak nie to może usun i wgraj znowu .
Angi mnie boli od dobrych 5 tyg...najbardziej po pracy jak juz w domu usiade I pozniej chce wstac. Nieraz mam taki przeszywajacy bol w czasie pracy... w pierwszej ciazy mialam to od okolo 35 tyg..boje sie myslec co bedzie dalej heh
kurde to podobnie jak ja u mnie. Rozmawiałam ze znajoma nawet nie wiedziałam ona miała przy obu porodach zwichnięte spojenie, masakra ehhh
Dzien dobry
Tak bywa w ciąży że nadżerki się gwałtownie i szybk rozrastaja, mimo że powinny sie goić, miałaś pecha:-(Współczuję, trzymaj się tam!
Jeszcze jak! Na wizycie się zapytam o to, bo w pierwszej ciąży zaczęło mnie boleć dopiero pod koniec 8mego miesiąca, jednocześnie ze stawami biodrowymi, wyraźnie czułam jak to się wszystko powoli rozsuwa do porodu. Wydaje mi się że teraz to o wiele za wcześnie na takie bóle, ale skoro kilka z Was ma, to moze po prostu tak bywa...
Jestem po badaniu ...zostaje do poniedzialku ... Mam nadzerke na prawie cala szyjke i jeszcze rozpulchniona i sluz lekko rozowaty ....az zla jestem bo mialam robiona cytologie to byla prawidlowa i jak pytalam lekarza w wrzesniu czy jest to powiedzial ze ladnie sie wygoila ...
Tak bywa w ciąży że nadżerki się gwałtownie i szybk rozrastaja, mimo że powinny sie goić, miałaś pecha:-(Współczuję, trzymaj się tam!
Hej dziewczyny
Jeszcze jak! Na wizycie się zapytam o to, bo w pierwszej ciąży zaczęło mnie boleć dopiero pod koniec 8mego miesiąca, jednocześnie ze stawami biodrowymi, wyraźnie czułam jak to się wszystko powoli rozsuwa do porodu. Wydaje mi się że teraz to o wiele za wcześnie na takie bóle, ale skoro kilka z Was ma, to moze po prostu tak bywa...
angi-wawa1988
Nikita wlasnie tak samo w 3 trymestrze zaczelo mnie bolec wtedy tez sie wystrachalam
A przez to spojenie Mili i Nikita na wizytach sprawdzaka zautomatu wam szyjke? Kurde seryknoe inna ciaza ni poprzednia :/
A przez to spojenie Mili i Nikita na wizytach sprawdzaka zautomatu wam szyjke? Kurde seryknoe inna ciaza ni poprzednia :/
reklama