reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Hej wlasnie wrocilam z pracy widze ze u was rowniez panuje grypa, dzis moja trzyletnia siostrzyczka obudzila sie z kaszlem i katarem, rano ja sie nia zajmuje bo mama w pracy i mala ani mleka nie chciala ani jesc, ale juz jest tak nauczona ze odrazu jak wstanie to sama kaze sie ubrac, ja dzis na obiadek jajka sadzone pyrki i ogoreczki takze juz slinka cieknie ;) jak wracalam z pracy oczywiscie jak co tydzien odwiedzilam nasz lumpex w poblizu i nie dojze kupilam pare ciuszkuw dla naszej kruszynki to i upolowalam kilka spodnic i bluzek dla siostry i dla mnie pizame do karmienia nowa z metka :) ah niektore te rzeczy sa takie sliczne ze az chowac do szafy sie nie chce :)

A i zapomnialam mowic, na ostatniej wizycie pani doktor ktora pracuje w szpitalu w ktorym bede rodzic powiedziala ze to ze nie wypuszcza dziecka bez fotelika to bzdura matka moze zabrac dzieko jak chce nawet w rozku na rekach i nikt dziecka z tego powodu nie moze zatrzymac w szpitalu, no chyba ze z dzidzia cos nie tak to wiadomo ze zostaje w szpitalu, wiec juz sie nie stresuje ze musze szukac fotelika :)

kagusia, masz łóżko piętrowe??
kunda, Twoi synowie spią w swoich pokojach??

Mi już ręce opadają, że oni tak ciągle z nami śpią....syn ma nowy pokój i nadal cyrki robi, że on się boi, że wszystkie światła pozapalane, a i tak nie chce spać ostatecznie..... Młoda jeszcze nawet łóżka nie ma w swoim pokoju, bo ciągle z nami....nie wiem czy kupić piętrowe....ach ogólnie zaczyna mi to wszytko bardzo przeszkadać....A podejmowanie decyzji odkąd jestem w ciąży graniczy u mnie z cudem!!!!

Kati, grunt to pozytywnie myśleć....będzie dobrze, głowa do góry.

ninex, ja już w sweterkach chodzę, bo do płaszczyka zimowego absolutnie nie zmieści się mój brzuch,ale czego my oczekujemy na półmetku.....dobrze, że rośnie :)

angi, ma pokój wg projektu, który sam wybrał, wszystko jest w nim tak jak on chciał, a i tak zaczął wymyślać (gdy miał 3,4 lata spał sam)....zastanawiam się, czy nie kupić piętrowego i niech razem śpią w jednym pokoju.....

enter, nie mam piętrowego łóżka gdzyż bałam sie że bedzie mi Krystian wchodził po drabinkach do Wiktorii i może z góry spaść.. a jak kupiliśmy im łóżka to miał niecałe 1,5roku..

reklama
Do góry