reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Hej wlasnie wrocilam z pracy widze ze u was rowniez panuje grypa, dzis moja trzyletnia siostrzyczka obudzila sie z kaszlem i katarem, rano ja sie nia zajmuje bo mama w pracy i mala ani mleka nie chciala ani jesc, ale juz jest tak nauczona ze odrazu jak wstanie to sama kaze sie ubrac, ja dzis na obiadek jajka sadzone pyrki i ogoreczki takze juz slinka cieknie ;) jak wracalam z pracy oczywiscie jak co tydzien odwiedzilam nasz lumpex w poblizu i nie dojze kupilam pare ciuszkuw dla naszej kruszynki to i upolowalam kilka spodnic i bluzek dla siostry i dla mnie pizame do karmienia nowa z metka :) ah niektore te rzeczy sa takie sliczne ze az chowac do szafy sie nie chce :)

A i zapomnialam mowic, na ostatniej wizycie pani doktor ktora pracuje w szpitalu w ktorym bede rodzic powiedziala ze to ze nie wypuszcza dziecka bez fotelika to bzdura matka moze zabrac dzieko jak chce nawet w rozku na rekach i nikt dziecka z tego powodu nie moze zatrzymac w szpitalu, no chyba ze z dzidzia cos nie tak to wiadomo ze zostaje w szpitalu, wiec juz sie nie stresuje ze musze szukac fotelika :)

kagusia, masz łóżko piętrowe??
kunda, Twoi synowie spią w swoich pokojach??

Mi już ręce opadają, że oni tak ciągle z nami śpią....syn ma nowy pokój i nadal cyrki robi, że on się boi, że wszystkie światła pozapalane, a i tak nie chce spać ostatecznie..... Młoda jeszcze nawet łóżka nie ma w swoim pokoju, bo ciągle z nami....nie wiem czy kupić piętrowe....ach ogólnie zaczyna mi to wszytko bardzo przeszkadać....A podejmowanie decyzji odkąd jestem w ciąży graniczy u mnie z cudem!!!!

Kati, grunt to pozytywnie myśleć....będzie dobrze, głowa do góry.

ninex, ja już w sweterkach chodzę, bo do płaszczyka zimowego absolutnie nie zmieści się mój brzuch,ale czego my oczekujemy na półmetku.....dobrze, że rośnie :)

angi, ma pokój wg projektu, który sam wybrał, wszystko jest w nim tak jak on chciał, a i tak zaczął wymyślać (gdy miał 3,4 lata spał sam)....zastanawiam się, czy nie kupić piętrowego i niech razem śpią w jednym pokoju.....

enter, nie mam piętrowego łóżka gdzyż bałam sie że bedzie mi Krystian wchodził po drabinkach do Wiktorii i może z góry spaść.. a jak kupiliśmy im łóżka to miał niecałe 1,5roku..

reklama
Do góry