reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Witam porannie, u mnie biało i wciąż pada :))

Vivienne gratulacje! Trzymam kciuki za Was! :)

Ninex szczerze mówiąc z tymi prezentami to ciężko, ja mam chrześnicę w wieku Twojego skarba i też mam dylemat, a jest teraz ogromny wybór wszystkiego tylko aby kasa była :p myślałam o jakimś drewnianym domku dla lalek lub coś w ten deseń, bo lubi drewniane zabawki....

reklama
Ninex w jakim wieku Twoja córcia jest?
Moja miała dopiero urodziny więc na mikołaja jakiś drobiazg, najprawdopodobniej książka ;)
pod choinkę będzie coś więcej chyba bo wigilia u babć

Tak naprawdę wybór wszystkiego taki ze tylko kasa ogranicza...

Wysyłane z mojego GT-S6500 za pomocą Tapatalk 2

Cześć dziewczyny!!!!

Ninex było suuuuuper!!!! Zośka pięknie wysiedziała:-D
20141119_182157.jpg20141119_184042.jpg20141119_184125.jpg20141119_202440.jpg

B. zakupił w Lidlu prezenty urodzinowe dla mojej prawie 3-latki i pojechał do Wawy. Zo je drugie śniadanie, a ja nadrabiam zaległości internetowe. Zbieramy się zaraz do tesco, bo musimy kupić wszystkie składniki na sobotnie pieczenie pierników- Zośka już od tygodnia na to czeka.

A co do badań- ja tez muszę kilka zrobić na następną wizytę i też prywatnie:crazy: No ale jak trzeba to trzeba...

Wczoraj czułam się naprawdę super, a dziś znów te cholerne mdłości...

Załączniki

• 20141119_182157.jpg
    20141119_182157.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 56
  • 20141119_184042.jpg
    20141119_184042.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 61
  • 20141119_184125.jpg
    20141119_184125.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 57
  • 20141119_202440.jpg
    20141119_202440.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 59
Ninex my chyba w tym roku kupimy kolejkę dla dziewczynki raczej nie duplo bo ta prawie 200 zł ale widziałam innej firmy w rozsądnej cenie no a Oliwia po reklamach się uwzięła na nią :/

Kornelia za nim dowiedziałam się że jestem w ciąży planowałam z mężem zrobić Oliwce domek drewniany widziałam na all projekt który zdawał się być bardzo prosty a i mebelki na all w rozsądnej cenie :) Może jak masz męża manualnego to takie rozwiązanie by wam pod pasowało a jak nie to w biedronce taki nie duży ma być nie długo na sprzedaż :)

Oj,my na początku byliśmy pewni że kupujemy kuchenkę dla niej ale im bliżej tego dnia i im więcej ofert tym ciężej się zdecydować a zaliczyliśmy już trochę nie wypałów prezentowych bo ona i tak wolała np.garnki niż super hiper kosztowne edukacyjne zabaweczki ach dylematy.
Ewelak wygląda na zachwyconą ewidentnie warto było:-)

Wy tu o prezentach a nasza niunia dopiero pól roku skończyła wiec jeszcze nie kuma co to są mikołajki.
Póki co kupiłam jej niedawno garnek i wyzutnie piłeczek z fisher price. Na razie wystarczy.
Zrobiłam dziś badania i zapłaciłam 190 zł, a jutro musze jeszcze siusiu i HIV bo dziś zapomniałam. Dziś mi chyba z 5 fiolek pobrała. Nie cierpię pobierania krwi.

Witajcie. Ja dzisiaj odebrałam wyniki badań i założyli mi kartę ciąży. Niestety powtórkowo z pierwszej ciąży zaczyna się u mnie anemia. I już dostałam żelazo, bo lekarz stwierdził że trzeba działać od razu żeby nie dopuścić takich spadków jak w poprzedniej ciąży.

Ewelak super zdjęcia, marzy mi się ten disney ale nie wiem czy kiedykolwiek będzie nam dane :)

Poodpisuje jakos pozniej a póki co idę z Młodym na leżakowanie <3

Czesc dziewczynki :) dzis sie nawet nawet czuje mdlosci sa, okropny bol glowy jest.
Bylam wczoraj u gp zrobil mi badanie moczu, test ciazowy, zmierzyl cisnienie wszystko ok. Dostalam zwolnienie do przyszlego piatku by nie zwymiotowac komus w lunch heh I tabsy na nudnosci, a bardziej na chorobe lokomocyjna.
Jak ja sie ciesze, ze juz mam prezenty kupione bo w tym stanie nie dala bym rady nad niczym pomyslec a tym bardziej weksc do "smierdzacej" galerii heh Na mikolajki oczywiacie jesli buciki beda czyste dostanie puzle z Peppa Pig. Pod choinke Od nas dostanie drewniana kuchnie z elc z drewnianym akcesoriami, wozek I lalke z vtech little love.

Witam kochane, ja dzisiaj odebrałam moje wyniki i o dziwo wyniki TSH idealne, gdzie pół roku były grubo ponad normą. Moje zdziwienie z tąd, że nie leczyłam się na to, ani nie brałam żadnych tabletek hm.. :szok:
Dziś na obiad szybka pomidorowa i popędziłam do pracy..
Co do prezentów- dzieci swoich jeszcze nie mam ale za to 2 bratanice i 3 siostrzeńców w wieku od 1,5 do 9 lat :D

jeny.. ja chcę już na wizytę :baffled:

reklama
Witam dziewczyny ale popisalyscie

Ja dzis byłam na badaniach a jutro wizyta i zabaczymy czy maly czlowiek jest czy tylko pusty pecherzyk....narazie czuje sie okropnie szybko sie mecze i nic mi sie nie cche

Do góry