no właśnie inaczej jak juz się ma jedno dziecko. A ja tak jak mowie nie mam niepracujących koleżanek, prace domowe zlecam profesjonaliście a gier komputerowych (które są moją pasją), które mi się podobają i w które mam ochotę zagrać jest jak na lekarstwo. Shopping to też może mi sprawiać frajdę raz na tydzień ale nie codziennie.w domu nudzić???!!! ja sie nigdy nie nudzę, zawsze mam coś do roboty. Ale fakt przy Matim w ciąży miałam duuuzo wolnego czasu
reklama
EwciaZ
Fanka BB :)
Ola - różne drobiazgi kupiłam a przede wszystkim rzeczy do ostatniego nieurządzonego pokoju w naszym mieszkanku, który tymczasowo zamieszkuje mój kolega. W ciągu miesiąca ma się wyprowadzić i ruszam z działaniem tam to moja silna potrzeba wicia gniazda. Kupiłam łóżko i regały. Dojdzie trochę nowego miejsca do magazynowania z czego też bardzo się cieszę, bo już nie mam, gdzie rzeczy upychać, hehe
Angi - nie znam się na kryzysach laktacji w ciąży Na razie od początku ciąży mleka było coraz mniej, aż zanikło i od miesiąca nie ma. Co będzie dalej zobaczymy Gratulacje połóweczki.
Thriade - znajdź sobie jakąś pracę, może rękodzieło? Ja w drugiej ciąży nauczyłam się na szydełku robić z tutoriali na youtubie
Kati - trzymam kciuki, żeby szybko zadzwonili!
Klara - &&&& za Dziadka
Kagusia - ja też przeważnie czuję bardzo nisko, pięć palców pod pępkiem i niżej, nawet tuż nad łonem i też od środka, tak w stronę szyjki macicy itp.
Jak wieczorem nikt nie pisał, tak dziś od rana idzie jak burza
Angi - nie znam się na kryzysach laktacji w ciąży Na razie od początku ciąży mleka było coraz mniej, aż zanikło i od miesiąca nie ma. Co będzie dalej zobaczymy Gratulacje połóweczki.
Thriade - znajdź sobie jakąś pracę, może rękodzieło? Ja w drugiej ciąży nauczyłam się na szydełku robić z tutoriali na youtubie
Kati - trzymam kciuki, żeby szybko zadzwonili!
Klara - &&&& za Dziadka
Kagusia - ja też przeważnie czuję bardzo nisko, pięć palców pod pępkiem i niżej, nawet tuż nad łonem i też od środka, tak w stronę szyjki macicy itp.
Jak wieczorem nikt nie pisał, tak dziś od rana idzie jak burza
Ostatnia edycja:
madziuuula87
hey dziewczyny ale słoneczko wiosna już pachnie:-) choć słyszałam ze od 6 marca ochłodzenie idzie
Mili no widzisz wszystko dobrze i oby tak dalej;-)
a ja byłam dziś na glukozie może was trochę postraszę???;-)
rzeczywiście słodkie dziadostwo jak nie wiem co i jakimś plastikiem w dodatku mi jechało ale wypić to był pryszcz najgorzej było po wypiciu okropne uczucie no i słabo mi się zrobiło że mało nie zemdlałam po godzinie było już w miarę ale nadal czuję w gardle ten posmak mimo że już jadłam i piłam ochyyyyyyyda
ale jakoś przeżyłam czego się nie robi dla bąbelka który właśnie mnie kopie:-)
Mili no widzisz wszystko dobrze i oby tak dalej;-)
a ja byłam dziś na glukozie może was trochę postraszę???;-)
rzeczywiście słodkie dziadostwo jak nie wiem co i jakimś plastikiem w dodatku mi jechało ale wypić to był pryszcz najgorzej było po wypiciu okropne uczucie no i słabo mi się zrobiło że mało nie zemdlałam po godzinie było już w miarę ale nadal czuję w gardle ten posmak mimo że już jadłam i piłam ochyyyyyyyda
ale jakoś przeżyłam czego się nie robi dla bąbelka który właśnie mnie kopie:-)
martyska1223
U nas tez wiosennie słonko świeci, a ja zaraz ruszam bo musze jechać na pocztę i parę ******* jeszcze pozalatwiac wiecie jak się wczoraj zalatwilam wieczorem ? Na kolacje zjadłam woreczek winogronu... i co godzinę w nocy musiałam biegać siusiu
madziuuula87
Madziula jadłaś w trakcie badania? Ja myślałam, że nie wolno.
nie jadłam.............dopiero po w trakcie można tylko wódę pic ;-)zgrzeszyłam big mackiem taka byłam głodna:-)
Mili super ze z siostra ok
Ja połówkowe mam jutro o 11.40, mam nadzije ze dowiem sie co siedzi w brzuszku i ze wszystko ok bo mam stracha.
Jeszcze zostaly mi dwa tyg luzu bo od marca znowu zaczna sie terapie z chlopakami wiec caly czas bede w ruchu....
Ja połówkowe mam jutro o 11.40, mam nadzije ze dowiem sie co siedzi w brzuszku i ze wszystko ok bo mam stracha.
Jeszcze zostaly mi dwa tyg luzu bo od marca znowu zaczna sie terapie z chlopakami wiec caly czas bede w ruchu....
reklama
Mam takie problemy z łączem internetowym, że nawet nie mogę Was doczytać.
Melduje jednak, że wróciłam z wizyty, dzidziulek pozostał dziewczynką i ma się dobrze.
Moja szyjka długa i zamknięta. Jednie hemoglobina marna i czas zacząć suplementację żelaza.
Zeszłam się troche przez tą wizyte (jechałam tramwajem i jeszcze kawałek piechotką) i plecy mnie teraz bolą.
Melduje jednak, że wróciłam z wizyty, dzidziulek pozostał dziewczynką i ma się dobrze.
Moja szyjka długa i zamknięta. Jednie hemoglobina marna i czas zacząć suplementację żelaza.
Zeszłam się troche przez tą wizyte (jechałam tramwajem i jeszcze kawałek piechotką) i plecy mnie teraz bolą.