reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

w domu nudzić???!!! ja sie nigdy nie nudzę, zawsze mam coś do roboty. Ale fakt przy Matim w ciąży miałam duuuzo wolnego czasu
no właśnie inaczej jak juz się ma jedno dziecko. A ja tak jak mowie nie mam niepracujących koleżanek, prace domowe zlecam profesjonaliście ;) a gier komputerowych (które są moją pasją), które mi się podobają i w które mam ochotę zagrać jest jak na lekarstwo. Shopping to też może mi sprawiać frajdę raz na tydzień ale nie codziennie.

reklama
Angi maja sami dzwonić, ale jak się w środę nie odezwą do południa to dzwonie znów
ja poćwiczyłam ic zuje sie lepiej :-)
Ola a jak Ty?

Ola - różne drobiazgi kupiłam:) a przede wszystkim rzeczy do ostatniego nieurządzonego pokoju w naszym mieszkanku, który tymczasowo zamieszkuje mój kolega. W ciągu miesiąca ma się wyprowadzić i ruszam z działaniem tam:) to moja silna potrzeba wicia gniazda. Kupiłam łóżko i regały. Dojdzie trochę nowego miejsca do magazynowania z czego też bardzo się cieszę, bo już nie mam, gdzie rzeczy upychać, hehe:)

Angi - nie znam się na kryzysach laktacji w ciąży:) Na razie od początku ciąży mleka było coraz mniej, aż zanikło i od miesiąca nie ma. Co będzie dalej zobaczymy:) Gratulacje połóweczki.

Thriade - znajdź sobie jakąś pracę, może rękodzieło? Ja w drugiej ciąży nauczyłam się na szydełku robić z tutoriali na youtubie:)

Kati - trzymam kciuki, żeby szybko zadzwonili!

Klara - &&&& za Dziadka

Kagusia - ja też przeważnie czuję bardzo nisko, pięć palców pod pępkiem i niżej, nawet tuż nad łonem i też od środka, tak w stronę szyjki macicy itp.

Jak wieczorem nikt nie pisał, tak dziś od rana idzie jak burza:D

Ostatnia edycja:
hey dziewczyny ale słoneczko wiosna już pachnie:-) choć słyszałam ze od 6 marca ochłodzenie idzie:eek:

Mili no widzisz wszystko dobrze i oby tak dalej;-)

a ja byłam dziś na glukozie może was trochę postraszę???;-)

rzeczywiście słodkie dziadostwo jak nie wiem co i jakimś plastikiem w dodatku mi jechało ale wypić to był pryszcz najgorzej było po wypiciu okropne uczucie no i słabo mi się zrobiło że mało nie zemdlałam po godzinie było już w miarę ale nadal czuję w gardle ten posmak mimo że już jadłam i piłam ochyyyyyyyda:no:

ale jakoś przeżyłam czego się nie robi dla bąbelka który właśnie mnie kopie:-)

U nas tez wiosennie słonko świeci, a ja zaraz ruszam bo musze jechać na pocztę i parę ******* jeszcze pozalatwiac :) wiecie jak się wczoraj zalatwilam wieczorem ? Na kolacje zjadłam woreczek winogronu... i co godzinę w nocy musiałam biegać siusiu :o

Mili super ze z siostra ok

Ja połówkowe mam jutro o 11.40, mam nadzije ze dowiem sie co siedzi w brzuszku i ze wszystko ok bo mam stracha.

Jeszcze zostaly mi dwa tyg luzu bo od marca znowu zaczna sie terapie z chlopakami wiec caly czas bede w ruchu....

reklama
Mam takie problemy z łączem internetowym, że nawet nie mogę Was doczytać.
Melduje jednak, że wróciłam z wizyty, dzidziulek pozostał dziewczynką i ma się dobrze.
Moja szyjka długa i zamknięta. Jednie hemoglobina marna i czas zacząć suplementację żelaza.
Zeszłam się troche przez tą wizyte (jechałam tramwajem i jeszcze kawałek piechotką) i plecy mnie teraz bolą.

Do góry