reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Ja po wizycie. Do diabetologa stwierdził ze skierowania nie trzeba tylko mam iść, powiedział gdzie przyjmuje najbliższy (nie krył że to jego kolega) i nakazał trzymać diete i się nie zamartwiać tymi cukrami bo od stresu rosną. I dowiedziałam sie zę noszę córeczkę:-)

Graaaatulację :) nadprogramowa wizytą się opłaciła he he ;)

Może Monia dalej zajęta urządzaniem mieszkanka :) Pisała do niej któraś na pw?

Ola super doznanie no nie :-)
Nikita gratuluje córci :-)
Goosiaczek a Ty konkretnie z Katowic? bo ja ze śląska ale spod czeskiej granicy - okolice Rybnik/Żory/Racibórz/Jastrzębie
i będę rodzić prawdopodobnie w Rydułtowach
Angi ja właśnie napisałam
coś mnie nosi, normalnie jakby nie była noc to poszłabym na spacer!!!

Ola super doznanie no nie :-)
Nikita gratuluje córci :-)
Goosiaczek a Ty konkretnie z Katowic? bo ja ze śląska ale spod czeskiej granicy - okolice Rybnik/Żory/Racibórz/Jastrzębie
i będę rodzić prawdopodobnie w Rydułtowach
Angi ja właśnie napisałam
coś mnie nosi, normalnie jakby nie była noc to poszłabym na spacer!!![/QUOTE
Tak z Katowic do Rydułtowic trochę daleko :-)

Dziewczyny juz jestem :) przepraszam Was ale ostatnio ciagle cos do roboty i nie konczace sie zakupy a ciaza daje we znaki i kregodlup potwornie mnie boli... Musze Was doczytac chyba, ze ktos bedzie na tyle mily i mi napisze co sie dzialo ostatnio?
Co tam u Was dziewczyny?

Heeeelllloooowww :))

To już dziś, to już dziś....na na na na :tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwia idzie pierwszy raz do przedszkola, nasza 3 rocznica ślubu i zobaczę ktosia lub ktosię :-):-) na na na na na :-):-)

Buuuuzzziiiole, miłego dnia :rofl2::-):rofl2::-):rofl2::-)

Zapowiada się dobry dzień :-) Angi powodzenia na wizycie.
Przez kilka dni nie pisalam nic, ze względu na zabieganie. Wczoraj byłam na fajnych warsztatach Bezpieczny Maluch. Odbywają się one w różnych miastach, wiec polecam Wam je. W skrócie mówią o pierwszej pomocy dla kobiet w ciąży i małego dziecka, postępowaniu przy bezdechu, zachlysnieciu jedzeniem, upadku. Był tez ekspert od fotelikow samochodowych i radził by nigdy nie kupować fotelika na odległość, bez indywidualnego dopasowania do samochodu. Mamy męczyć sprzedawców w tym temacie, bo 80% fotelikow jest źle użytkowanych, dobranych etc.

reklama
Angi czekamy na informacje :D
Monia znalaslas sie :*

Dziewczyny czy Wam tez sie tak nie chce chodzic do pracy czy tylko jak taki len? Jak juz jestem na miejscu to jest ok ale jak mam wyjdc z domu to mam ochote wymyslec jakas chorobe I dzwonic ze nie przyjde hehehehe
W nocy dostalam takiego kopniaka, zebaz sie wystraszylam haha
No nic ogarniam sie I lece do pracy
Buzka

Do góry