reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Macie rację - teściowa to nie rodzina, moja mama jest zupełnie inna.
enter witaj :-) posłałam ci pw może pomogę :-)
Kunda a nie mozesz się przejść do gina dodatkowo albo na ip sprawdzić czy wszystko ok, przy twojej ciąży zagrozonej ja bym poszła
avalka to masz szczęście z tymi 300 km :-) zazdroszczę ;-)
malf dzięki looknę
angi jesteśmy w trakcie szukania mieszkania, ale jak nam odpowiada to albo cena za duża albo już zarezerwowane itd. ale do porodu chce mieszkać na swoim a Ona o tym nie wie :laugh2:

Mati u moich rodziców na noc, stwierdził, ze z wujkiem (moim bratem) robią imprezę ;-) i cytuję "będziemy rockować" cokolwiek to znaczy

reklama
miq...brałaś coś na chorobę, mnie wczoraj rozłożyło i nie wiem co brać.
dzięki dziewczyny za powitanie, jest to moja 4 ciąża, a poród 3, niestety nie znam płci....

dzięki za pomoc z suwaczkiem....
oj brałam brałam... z domowych sposobów kanapki z czosnkiem, syrop z cebuli, herbatka z cytryną, wczoraj na kaszel gęsi smalec na klatę( i kaszel od razu słabszy i taki zestawik mi mąż kupił, paracetamol do 4 dziennie max z zachowaniem 4h przerwy, rutinosckorbin do 3 szt na dzień

i dzisiaj ja padłam:( nie pamiętam czy kiedykolwiek zasłabłam czy zemdlałam, myłam naczynia, nie wiem czy miałam wodę za gorąca czy co... zrobiło mi się gorąco i zimno i tak lekko i ocknęłam się na podlodze ze stłuczonym talerzem pod pupą, leżałam na boku, trochę bioderko mnie boli ale brzuch wydaje mi się ok ahh

Załączniki

• 10966881_609201492514292_123394256_n.jpg
    10966881_609201492514292_123394256_n.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 45
Macie rację - teściowa to nie rodzina, moja mama jest zupełnie inna.

angi jesteśmy w trakcie szukania mieszkania, ale jak nam odpowiada to albo cena za duża albo już zarezerwowane itd. ale do porodu chce mieszkać na swoim a Ona o tym nie wie :laugh2:

No niestety tak jest najczęściej, a współpracujecie z biurem jakimś?

oj brałam brałam... z domowych sposobów kanapki z czosnkiem, syrop z cebuli, herbatka z cytryną, wczoraj na kaszel gęsi smalec na klatę( i kaszel od razu słabszy i taki zestawik mi mąż kupił, paracetamol do 4 dziennie max z zachowaniem 4h przerwy, rutinosckorbin do 3 szt na dzień

i dzisiaj ja padłam:( nie pamiętam czy kiedykolwiek zasłabłam czy zemdlałam, myłam naczynia, nie wiem czy miałam wodę za gorąca czy co... zrobiło mi się gorąco i zimno i tak lekko i ocknęłam się na podlodze ze stłuczonym talerzem pod pupą, leżałam na boku, trochę bioderko mnie boli ale brzuch wydaje mi się ok ahh

O masakra to samo przechodziłam przed sylwestrem :((( a uderzyłaś się może w głowę? hmm.. kiedy masz teraz wizytę?

O masakra to samo przechodziłam przed sylwestrem :((( a uderzyłaś się może w głowę? hmm.. kiedy masz teraz wizytę?
chyba nie, bo oprocz biodra nic mnie nie boli a wizytka w poniedziałek, ale chyba ciśnienie musiało mi spaść po mierzyłam jak wstałam to strasznie niskie miałam

miq, moja mała ma zapalenie oskrzeli.... mnie gardło zaczęło boleć.... biorę czosnek i miodem i cytryną, citrosept, okładałam się ziemniakami z cebulą i jest trochę lepiej, ale słaba jestem. brałaś to po konsultacji z ginem czy bez??
kurcze, to nieciekawe z tym omdleniem....oby nic poważnego nie było...

To samo ze mną było, też biodro przyjęło :/ Do poniedziałku nie daleko, na pewno wszystko w porządku :) A jak się teraz czujesz?
wydaje mi się, że ok, zaraz jak położę mała skupie sie na brzuszku, czy cos tam się wierci dzisiaj:)

miq, moja mała ma zapalenie oskrzeli.... mnie gardło zaczęło boleć.... biorę czosnek i miodem i cytryną, citrosept, okładałam się ziemniakami z cebulą i jest trochę lepiej, ale słaba jestem. brałaś to po konsultacji z ginem czy bez??
kurcze, to nieciekawe z tym omdleniem....oby nic poważnego nie było...
No moja dzisiaj zaczęła kasłać, teraz patrze usypia przy bajce, sprawdzam temp a tam 38 ah :(

reklama
Do góry