reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Macie rację - teściowa to nie rodzina, moja mama jest zupełnie inna.
enter witaj :-) posłałam ci pw może pomogę :-)
Kunda a nie mozesz się przejść do gina dodatkowo albo na ip sprawdzić czy wszystko ok, przy twojej ciąży zagrozonej ja bym poszła
avalka to masz szczęście z tymi 300 km :-) zazdroszczę ;-)
malf dzięki looknę
angi jesteśmy w trakcie szukania mieszkania, ale jak nam odpowiada to albo cena za duża albo już zarezerwowane itd. ale do porodu chce mieszkać na swoim a Ona o tym nie wie :laugh2:

Mati u moich rodziców na noc, stwierdził, ze z wujkiem (moim bratem) robią imprezę ;-) i cytuję "będziemy rockować" cokolwiek to znaczy

reklama
miq...brałaś coś na chorobę, mnie wczoraj rozłożyło i nie wiem co brać.
dzięki dziewczyny za powitanie, jest to moja 4 ciąża, a poród 3, niestety nie znam płci....

dzięki za pomoc z suwaczkiem....
oj brałam brałam... z domowych sposobów kanapki z czosnkiem, syrop z cebuli, herbatka z cytryną, wczoraj na kaszel gęsi smalec na klatę( i kaszel od razu słabszy i taki zestawik mi mąż kupił, paracetamol do 4 dziennie max z zachowaniem 4h przerwy, rutinosckorbin do 3 szt na dzień

i dzisiaj ja padłam:( nie pamiętam czy kiedykolwiek zasłabłam czy zemdlałam, myłam naczynia, nie wiem czy miałam wodę za gorąca czy co... zrobiło mi się gorąco i zimno i tak lekko i ocknęłam się na podlodze ze stłuczonym talerzem pod pupą, leżałam na boku, trochę bioderko mnie boli ale brzuch wydaje mi się ok ahh

Załączniki

• 10966881_609201492514292_123394256_n.jpg
    10966881_609201492514292_123394256_n.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 41
Macie rację - teściowa to nie rodzina, moja mama jest zupełnie inna.

angi jesteśmy w trakcie szukania mieszkania, ale jak nam odpowiada to albo cena za duża albo już zarezerwowane itd. ale do porodu chce mieszkać na swoim a Ona o tym nie wie :laugh2:

No niestety tak jest najczęściej, a współpracujecie z biurem jakimś?

oj brałam brałam... z domowych sposobów kanapki z czosnkiem, syrop z cebuli, herbatka z cytryną, wczoraj na kaszel gęsi smalec na klatę( i kaszel od razu słabszy i taki zestawik mi mąż kupił, paracetamol do 4 dziennie max z zachowaniem 4h przerwy, rutinosckorbin do 3 szt na dzień

i dzisiaj ja padłam:( nie pamiętam czy kiedykolwiek zasłabłam czy zemdlałam, myłam naczynia, nie wiem czy miałam wodę za gorąca czy co... zrobiło mi się gorąco i zimno i tak lekko i ocknęłam się na podlodze ze stłuczonym talerzem pod pupą, leżałam na boku, trochę bioderko mnie boli ale brzuch wydaje mi się ok ahh

O masakra to samo przechodziłam przed sylwestrem :((( a uderzyłaś się może w głowę? hmm.. kiedy masz teraz wizytę?

O masakra to samo przechodziłam przed sylwestrem :((( a uderzyłaś się może w głowę? hmm.. kiedy masz teraz wizytę?
chyba nie, bo oprocz biodra nic mnie nie boli a wizytka w poniedziałek, ale chyba ciśnienie musiało mi spaść po mierzyłam jak wstałam to strasznie niskie miałam

miq, moja mała ma zapalenie oskrzeli.... mnie gardło zaczęło boleć.... biorę czosnek i miodem i cytryną, citrosept, okładałam się ziemniakami z cebulą i jest trochę lepiej, ale słaba jestem. brałaś to po konsultacji z ginem czy bez??
kurcze, to nieciekawe z tym omdleniem....oby nic poważnego nie było...

To samo ze mną było, też biodro przyjęło :/ Do poniedziałku nie daleko, na pewno wszystko w porządku :) A jak się teraz czujesz?
wydaje mi się, że ok, zaraz jak położę mała skupie sie na brzuszku, czy cos tam się wierci dzisiaj:)

miq, moja mała ma zapalenie oskrzeli.... mnie gardło zaczęło boleć.... biorę czosnek i miodem i cytryną, citrosept, okładałam się ziemniakami z cebulą i jest trochę lepiej, ale słaba jestem. brałaś to po konsultacji z ginem czy bez??
kurcze, to nieciekawe z tym omdleniem....oby nic poważnego nie było...
No moja dzisiaj zaczęła kasłać, teraz patrze usypia przy bajce, sprawdzam temp a tam 38 ah :(

reklama
Do góry