reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
miq ale mnie wystraszyłaś! wszystko ok teraz? niech ktoś do ciebie dzwoni jutro mąż może co parę godzin.
angi na razie nie, ale jak byliśmy na kilku prezentacjach to obiecali, ze jak będą coś mieć to zadzwonia.
enter tu mamy wątek o przeziębieniach może coś ci pomoże https://www.babyboom.pl/forum/lipco...ody-leczenia-przeziebienia-i-nie-tylko-73500/
miq 38 stopni to najlepsza temperatura u dziecka na zwalczanie choroby. Jak masz daj jej herbatke z kwiatu lipy, zrób ciepły prysznic i organizm sam sobie poradzi. JA Mateuszowi do 39 stopni nie podaje żadnych chemicznych świństw, no chyba, ze dochodzą inne rzeczy typu ostry kaszel.

miq ale mnie wystraszyłaś! wszystko ok teraz? niech ktoś do ciebie dzwoni jutro mąż może co parę godzin.
angi na razie nie, ale jak byliśmy na kilku prezentacjach to obiecali, ze jak będą coś mieć to zadzwonia.
enter tu mamy wątek o przeziębieniach może coś ci pomoże https://www.babyboom.pl/forum/lipco...ody-leczenia-przeziebienia-i-nie-tylko-73500/
miq 38 stopni to najlepsza temperatura u dziecka na zwalczanie choroby. Jak masz daj jej herbatke z kwiatu lipy, zrób ciepły prysznic i organizm sam sobie poradzi. JA Mateuszowi do 39 stopni nie podaje żadnych chemicznych świństw, no chyba, ze dochodzą inne rzeczy typu ostry kaszel.

Ah mamy już 38.8 męczył się w wannie,herbatkę lipową uwielbia,jak nie zacznie spadać to już sięgnę po syrop,najgorsze jest to,że nawet jak miała 40 to nie było po niej widać ah

A ja chyba dobrze się czuje,muszę jutro jechać do miasta i teraz mam trochę stracha

mig, kunda współczuję upadków ;( Czyli te moje zawroty głowy w sklepie raczej nie były urojeniem... Widać jesteśmy na takim etapie gdzie organizm zaczyna się czuć dość obciążony ciążą. Ja teraz przez te 3 dni co byłam w domu, codziennie musiałam sobie uciąć drzemkę, co najmniej godzinną, mimo, że przecież nie chodziłam do pracy, ani się jakoś nie przemęczałam. Wczoraj to spałam chyba ze 3 godziny... Mąż jak wrócił z pracy to mnie nie mógł dobudzić.

dziewczyny, u nas niedawno podchodziło pod 40st, tylko kidoffen duo mógł zbić temp,ale max do 39.... po 3 dniach się kończyło....w odstępnie 2 tygodni atakował....taki wirus....a teraz lekarka mi mówiła, że to wirusowe zapalenie oskrzeli....
Kati, dzięki

Nie wiem czy cos mnie lapie ale strasznie mi zimno, potwornue boli mnie kregoslup, piecze pecherz i od kilka dni mam mega spierzchniete usta, takie pieczace.
Mowilam juz, ze nasz 10 kilogramowy szczeniaczek nie umie chodzic po schodach a mieszkamy w 2pozimowym mieszkaniu na 2gim pietrze.

Nie wiem czy można furagine - tzn jak szybko popatrzyłam w googlach to widzę, że dziewczyny brały, ale lepiej by to było z jakimkolwiek lekarzem, ew. farmaceutą potwierdzić.. Na pewno można urinal intensiv i inne preparaty żurawinowe - pytałam o to lekarza rodzinnego.

reklama
Do góry