reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Mama Patryka &&&&&&&& za wizytę będzie dobrze, mi się też śnią jakieś głupoty ale zapominam o nich.
A dzisiaj szanownie mnie się teściowa zapytała jak się czuje i czy wszystko ok (mieszkamy z nimi my na piętrze oni na dole, a o amnio nie wiedzą bo by ploty puściła i mojej szwagierki "najmądrzejszej" się pytała więc postanowiliśmy nic nie mówić)
no to mówię jej że muszę leżeć a ona wystraszona czemu? będziesz tyc!!!
nosz kur.. mać! nie przybrałam ani 1 kg na razie.
A ona mi jeszcze no mówiła mi już jedna babka ze gruba jesteś! Ciekawe jak te plotkary pod płaszczem rozm 38 to zobaczyły!

Noz kur... szok !!!

reklama
Monia, dzięki...
nie byłam na tym forum nigdy, nie wiem w które miejsce wrzucić suwaczek?!:-)....
Katia, niezła tesciowa:szok:

Enter jak tylko odzyskam net to dokladnie Ci napisze jak, bo w telefoniecnie mam jak sprawdzic. Dzisiaj jedziemy do t-mobile po net wiec powinnam wieczorem wrocic do XXI wieku ;)

MamaPatryka kciuki za wizytę.

Monia legowisko będzie idealne jak podrośnie (o ile przetrwa). Super, że teraz wzięliście szczeniaka. Będziesz miała dobrą kondycję w ciąży. Ja tak miałam w poprzedniej i 4 godziny spaceru dziennie dobrze mi robily. Żeby się wysikałą na dworze to musiałąm chodzić min. 45 min i tak co 2 h :)

kati olać teściową. Teściowa to nie rodzina :)

Enter, to może ja Ci podpowiem, wczoraj wrzucałam wiec jestem na bieżąco.
Klikasz w któryś suwaczek dziewczyn i postepujesz zgodnie z instrukcjami. Kod, który Ci się wygeneruje na koniec wklejasz w miejsce "edytuj sygnature" którą będziesz miała po lewej stronie gdy klikniesz w "panel użytkownika"-znajdziesz go na górze strony przy swoim loginie.

Jak ktoś tu ćwiczy to i ja sie dołaczam. Marzy mi sie rowerek stacjonarny, ale szkoda mi pieniedzy no i w te mieszkania w bloku wstawić nie bardzo jest gdzie. Szukam jakiegoś zamiennika. słodyczy nie jem raczej dużo, czasem ciacho albo dwa na dzien, to nie tragedia. Chciałabym jednak coś zrobić bo typowe życie kanapowca i tycie (nawet ciążowe) w gruncie rzeczy jest męczące...

Dzięki avalka udało mi się ustawić suwaczek:) Wczoraj byłam u gina i okazało się, że będziemy mieć synka. Nasz szkrab mierzy 9,8 cm i waży 10g:)

Monia ale cudna sunia:) uwielbiam bulterriery:)) Słyszałam kiedyś o takim sprayu dla szczeniaków, że sikają tylko tam, gdzie popsikane tym sprayem. Ja też na telefonie korzystam z forum, ale ze względu na ograniczenia wersji mobilnej używam wersji klasycznej (na dole strony można przełączyć).

Ale dzisiaj rano u nas fajnie śnieżek prószył. Poszłam z małym na zakupy i świetnie się bawiliśmy i uległam pączkom:)) Kurcze nadszedł moment zwrotny tak jak w poprzednich ciążach, po normalnym pierwszym trymestrze i początku drugiego, nagle mam straszną ochotę na jedzenie i za szybko waga idze w górę. Obiecałam sobie, że za trzecim razem do tego niedopuszczę, ale chce mi się jeść! Dla zainteresowanych w poprzednich ciążach było +16kg, teraz na razie +1,5. Po poprzednich ciążach gubienie dodatkowych kg trwało po każdej rok.

Powiedzcie o co chodzi z tymi teściowymi? Normalnie załamka. Moja jest spoko, nie wtrąca się i jest super pomocna. Nie jest typem człowieka, którego można podziwiać, bo nie ma pasji, śpi do południa, jest gruba i średnio o siebie dba, a w mieszkaniu ma graciarnię, bo oboje z teściem są kompulsywnymi zbieraczami, ale to nic w porównaniu do tego, co Wy o Waszych piszecie. Ja planuję być super teściową;) hehe, mam nadzieję, że będę miała okazję:)

Witaj Enter.

reklama
ja teraz bede w stresie do 16tego bo zaliczylam upadek...ślisko jak ch....i polecialam na pupe...zadzwonilam do stazy i ochrzanilam ze nie posypane ciekawe jak zareagują

Do góry