Muszę Wam napisać o moim śnie
Wcześniej śniło mi się o tym że urodził się wcześniej i nie miałam nawet w co go ubrać:-(
A dziś sen był tak realistyczny i przerażający :-(
Poszłam na wizytę i nie było już słychać bicia serduszka
Obudziłam się z chwilą gdy zaczęła mi wypisywać skierowanie do szpitala
Później już nie mogłam zasnąć a dziś mam wizytę za 2 godziny
Próbuję sobie tłumaczyć że to wszystko przez to co przeszłam z wcześniejszymi ciążami nieudanymi i boję się o każdy dzień
Trzymajcie kciuki
Sny są na odwrót będzie dobrze
))) zobaczysz
Mama Patryka &&&&&&&& za wizytę będzie dobrze, mi się też śnią jakieś głupoty ale zapominam o nich.
A dzisiaj szanownie mnie się teściowa zapytała jak się czuje i czy wszystko ok (mieszkamy z nimi my na piętrze oni na dole, a o amnio nie wiedzą bo by ploty puściła i mojej szwagierki "najmądrzejszej" się pytała więc postanowiliśmy nic nie mówić)
no to mówię jej że muszę leżeć a ona wystraszona czemu? będziesz tyc!!!
nosz kur.. mać! nie przybrałam ani 1 kg na razie.
A ona mi jeszcze no mówiła mi już jedna babka ze gruba jesteś! Ciekawe jak te plotkary pod płaszczem rozm 38 to zobaczyły!
OMG co za baba.. współczuje :/ a w planach macie wyprowadzkę stamtąd?
Z legowiskiem to troche przesadzilismy
Zobacz załącznik 668726
Oj tam oj tam zanim się obejrzysz bedzie w sam raz
a jak postanowisz wziąć siostrę to jak znalazł
A ja mam nosa! I to doslownie... W mocy wywachal gaz w kuchni, zostswilam na cala noc uchylone okno i sie okazuje, ze nos mnie nie mylil, przed chwila wyszedl pan od gazy i jest jakas uszczelka przy kuchence walnieta..,
Uff dobrze że nic się nie stało, mam nadzieję że szybko usunie usterkę.
witajcie dziewczyny, mogę dołączyć??
Hej enter
SKąd jesteś? To Twoja pierwsza ciążą? znasz może płeć?
Dziękuje za dopisanie mnie do listy lipcówek, aż sie uśmiechnęłam jak zobaczyłam przy swoim nicku "dziewczynka" ciekawe, jakby nie patrzeć jest jeszcze szansa, ze sie zmieni, a nastepna wizyta dopiero 23.02.
:-):-):-)
Oczywiście że jest szansa
nawet jak by potwierdzili Ci dziewczynkę 23 to przy porodzie może się okazać chłopczyk
Historia zna takie przypadki
a do listy dopisuje tak jak jest przewidywane, gdy się zmienia to ja też zmieniam po takiej informacji na pw jeśli nie wychwycę na ogólnym
I kill mojego męża jak nic aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kolejne 5 pacówek z d... :/ ehhh
I jeszcze zapomniałam zajechać do Lidla .. ale to może i dobrze nie wiem jeszcze co siedzi w brzuszku.
Dostałam dzisiaj przesyłkę ze smyka na 4 pozycje 3 idą na zwrot, zostawiłam tylko spodnie jeansowe ehhh ... co za dzień :/