reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Monia ja bralam urafuragine w pierwszej ciazy ale w posiewie wyszla mi balteria coli i z zalecenia lekarza na 10 dni mialam potem tydzien przerwy i posiew czy przeszlo Moze lec zrobic rano mocz bedziesz miala na popoludnie ogolny jak wyjdzie nie halo dzwon do gina bo na posiew czeka sie ok tygodnia a jak piecze to mozliwe bardzo ze infekcja

Lukasz mowi, ze moze mnie piecze bo bardzo malo dzisiaj pilam... Przez caly dzien moze 1l... A normalnie duzo pije... Nie wiem, jak sie rozgrzalam to jakby lepiej.

Cześć dziewczyny ja właśnie siedzę u lekarza dziś mam badanie moczu i krwi oraz nA Glukoze Fujjj jakie to słodkie spać mi się już chce a jeszcze jeden kubek do wypicia mnie czeka

Gosiaczek współczuję umnie tez krew nie chce lecieć ja to nie mam żył. Jak mi pobierali na glukozę za 3 razem to już nigdzie nie chciało lecieć dopiero w nadgarstku zyla coś dala :)
To ile tych kubków ty musisz wypić?

Dziewczyny weźcie mnie nie straszcie , a kiedy dokładnie robi się nie badania na glukozę ? U mnie taki sam problem jak u was, brak żył. A w nast tyg tez mnie to czeka bo.musze zrobić hbs morfologie i tsh.. a na i mocz ale tutaj traumy niemam- tylko zawsze stres ze kubeczek mi się od kręci :D

reklama
Do góry