reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Monia -słodziak psina :)

jedziemy dziś ze starszakiem na tk zatok ,czeka go jeszcze biopsja "ktosia" jak nazwał dziwne coś w nosie -ech martwi mnie to trochę ,ale tak to z dziećmi jest,że człowiek się martwi o ich zdrowie cały czas....

słodycze w tej ciąży mogłyby nie istnieć -i dobrze ,bo do wątłych nie należę , a jeszcze przy leżeniu to mało estetcznie by było ;)
o dziwo po jelitówce również mięso zaliczamy do tych ,których moja Żaba nie lubi....
jem zatem same zdrowe rzeczy -dziecko dba samo o siebie :)

płacę właśnie zaliczke za ferie wielkanocne -jeździmy co roku w to samo miejsce -w góry ,do Bielic/k Stronia Śląskiego ...dobre jedzenie ,miła atmosfera i luz -nic nie trzeba przygotowywać,piec,robić,sprzątać , a można korzystać z gór,spacerów -mam nadzieje ,że już mnie uruchomią doktory:)-już się cieszę

wiecie za czym tęsknie najbardziej leżąc -za kijami -od kilku lat chodzę systematycznie z kijkami i tego najbardziej mi brak w ciaży ( oprócz seksu o którym dalej mogę pomarzyć )
miłego dnia
wizyt,zakupów i leżenia dla tych co muszą :)

reklama
Monia, super pieseł :) szkoda, że mój musi mieszkać tak daleko ode mnie ): no ale wolę, żeby sobie na Mazurach hasał, niż się kisił z nami w mieszkaniu, zwłaszcza jak całymi dniami nikogo nie ma.

Dzieki dziewczyny :) Shilka caly czas sie tuli ale sika... Masakra! 45 minut spacery po czym siku w domu zrobionez

Klara daj linka do tej oferty - domku, zawsze zbieram ciekawe miejsca a potem tam jeździmy :-) też mamy parę ulubionych :-)
Monia musi sie psinka przyzwyczaić - malutka jeszcze ;-)

Ja wiem, wiem... Ale york to male siusiu robil jako szczeniak a ona robi wieksze niz dorosly york ;)

Wlasnie spi kolo mnie rozwalona...

Enter :) pewnie ze tak :) a w ktorym tygodniu ciazy jestes? Napisz nam cos o sobie :)

Opanujemy siusiu i bedzie ok :) charakter ma cudowny! Caly czas sie przytula :) jest jeszcze jej siostrzyczka na sprzedaz i rano przyszlo nam do glowy, ze jak ciutek bydmy odchowali Shile a jej siostra nadal bedzie na sprzedaz to moze ja wezmiemy...

reklama
Do góry