reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Monia -słodziak psina :)

jedziemy dziś ze starszakiem na tk zatok ,czeka go jeszcze biopsja "ktosia" jak nazwał dziwne coś w nosie -ech martwi mnie to trochę ,ale tak to z dziećmi jest,że człowiek się martwi o ich zdrowie cały czas....

słodycze w tej ciąży mogłyby nie istnieć -i dobrze ,bo do wątłych nie należę , a jeszcze przy leżeniu to mało estetcznie by było ;)
o dziwo po jelitówce również mięso zaliczamy do tych ,których moja Żaba nie lubi....
jem zatem same zdrowe rzeczy -dziecko dba samo o siebie :)

płacę właśnie zaliczke za ferie wielkanocne -jeździmy co roku w to samo miejsce -w góry ,do Bielic/k Stronia Śląskiego ...dobre jedzenie ,miła atmosfera i luz -nic nie trzeba przygotowywać,piec,robić,sprzątać , a można korzystać z gór,spacerów -mam nadzieje ,że już mnie uruchomią doktory:)-już się cieszę

wiecie za czym tęsknie najbardziej leżąc -za kijami -od kilku lat chodzę systematycznie z kijkami i tego najbardziej mi brak w ciaży ( oprócz seksu o którym dalej mogę pomarzyć )
miłego dnia
wizyt,zakupów i leżenia dla tych co muszą :)

reklama
Monia, super pieseł :) szkoda, że mój musi mieszkać tak daleko ode mnie ): no ale wolę, żeby sobie na Mazurach hasał, niż się kisił z nami w mieszkaniu, zwłaszcza jak całymi dniami nikogo nie ma.

Dzieki dziewczyny :) Shilka caly czas sie tuli ale sika... Masakra! 45 minut spacery po czym siku w domu zrobionez

Klara daj linka do tej oferty - domku, zawsze zbieram ciekawe miejsca a potem tam jeździmy :-) też mamy parę ulubionych :-)
Monia musi sie psinka przyzwyczaić - malutka jeszcze ;-)

Ja wiem, wiem... Ale york to male siusiu robil jako szczeniak a ona robi wieksze niz dorosly york ;)

Wlasnie spi kolo mnie rozwalona...

Enter :) pewnie ze tak :) a w ktorym tygodniu ciazy jestes? Napisz nam cos o sobie :)

Opanujemy siusiu i bedzie ok :) charakter ma cudowny! Caly czas sie przytula :) jest jeszcze jej siostrzyczka na sprzedaz i rano przyszlo nam do glowy, ze jak ciutek bydmy odchowali Shile a jej siostra nadal bedzie na sprzedaz to moze ja wezmiemy...

reklama
Do góry