reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

A ja tak siedzę i juz od godziny zastanawiam się co tam się dzieje w tym moim brzuchu. Na początku zdawało mi się ze to dzidziol się rusza tylko później dzidzia się uspokoiła a brzuch teraz boli.. hmm. Dziwna sprawa :D

Ja jeszcze 3 godz i do domku. A jutro ostatni dzień pracy i koniec. Od pon 5 dni urlopu a w pt 13 idę na wizytę i będę mieć L4 ( ej, przesady przesadami ale moja wizyta wypada 13 w piątek .. -,-' )

A tak po za tym to właśnie wyszło piękne słonko które świeci w biały śnieg i wszystko wygląda jak by było w brokatowe. ;)
Chyba pora rozmyślać co dziś na obiad upichce.. a tak wogole podjęłam decyzję ( niewiem ile z tego wyjdzie ) ale od poniedziałku chcem zacząć troszkę ćwiczyć, oczywiście ćwiczenia dla ciężarnych i bardziej zdrowo się odżywiać. Chyba pora odstawić te słodycze bo widzę ze waga idzie w górę :(

reklama
a tak wogole podjęłam decyzję ( niewiem ile z tego wyjdzie ) ale od poniedziałku chcem zacząć troszkę ćwiczyć, oczywiście ćwiczenia dla ciężarnych i bardziej zdrowo się odżywiać. Chyba pora odstawić te słodycze bo widzę ze waga idzie w górę :(

Slodycza papa powiedzialam w ten poniedzialek :) ciezko ale daje rade ;) chetnie dolacze sie do Ciebie z cwiczeniami :)

Mama Patryka, trzymam kciuki za dzisiejsza wizytę.
Monia, pies uroczy :-)
Byłam w Lidlu. Jakość bawełny bardzo fajna, wiec kupilam wszystko co planowalam. Był jakiś nalot babć. Każda z komórka w ręku konsultowała co jest, w jakim rozmiarze itp. :-)

ja tam przesądna nie jestem 13go w piatek dowiedziałam się że jest ciąża i rozwija się prawidłowo ( bo miałam tydzień prędzej podejrzenie ciąży pozamacicznej)

A ja mam nosa! I to doslownie... W mocy wywachal gaz w kuchni, zostswilam na cala noc uchylone okno i sie okazuje, ze nos mnie nie mylil, przed chwila wyszedl pan od gazy i jest jakas uszczelka przy kuchence walnieta..,

O mili fajnie będziemy razem ! Godzinke dziennie można poświęcić, tym bardziej ze ja dzieci jeszcze niemam wiec po posprzataniu i ugotowaniu obiadu będę wolna :)
Chciałam zamiast słodyczy zajadac się owocami, ale zauważyłam że po większej dawce witamin wyskakują mi czerwone plamy na dekoldzie

O mili fajnie będziemy razem ! Godzinke dziennie można poświęcić, tym bardziej ze ja dzieci jeszcze niemam wiec po posprzataniu i ugotowaniu obiadu będę wolna :)
Chciałam zamiast słodyczy zajadac się owocami, ale zauważyłam że po większej dawce witamin wyskakują mi czerwone plamy na dekoldzie
No ja mam jednego potworka ale ona chodzie spac o 20stej wiec mam chwile dla siebie :)

monia to naprawdę masz nosa! ja mam tak słaby węch że nawet jak ziemniaki mi sie spaliły to nie czułam :) zobaczyłam jak był dym :p

Haha to jak moj S :D odkrzewal kure I zapomnial..siedzimy w salonie drzwi wszedzie pozamykane I ja komentuje ale smierdzi chyba sasiedzi sie znow pala I lece do okna, S zrywa sie I krzyczy moj kurczak piri piri myslalam, ze go zabije za patelnie fisslera. W kuchni czarno biale zaslonki tylko na smietnik sie nadawaly. Patelnia o dziwo przezyla I nadal nie przypala :D

Lidla sobie odpuszczam - jak bedę wiedziała że wszystko ok i co będzie to wtedy zaczne kupować
Babcie są zawsze najlepsze w zakupach ;-)
Monia legowisko sie przyda, psinka urośnie ;-)
&&&&&&&&&&& za wizyty dzisiejsze wszystkie
Dziewczyny ja też ćwiczyłam w ciąży - teraz wiadomo przerwa ale za 3 tyg wracam do cwiczeń, to się będziemy ugadywały na godzinkę ;-)
Słodyczy nie jem, ale zasmakowały mi lody czekoladowe z Grycana :-):zawstydzona/y:

reklama
Do góry