reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

A ja tak siedzę i juz od godziny zastanawiam się co tam się dzieje w tym moim brzuchu. Na początku zdawało mi się ze to dzidziol się rusza tylko później dzidzia się uspokoiła a brzuch teraz boli.. hmm. Dziwna sprawa :D

Ja jeszcze 3 godz i do domku. A jutro ostatni dzień pracy i koniec. Od pon 5 dni urlopu a w pt 13 idę na wizytę i będę mieć L4 ( ej, przesady przesadami ale moja wizyta wypada 13 w piątek .. -,-' )

A tak po za tym to właśnie wyszło piękne słonko które świeci w biały śnieg i wszystko wygląda jak by było w brokatowe. ;)
Chyba pora rozmyślać co dziś na obiad upichce.. a tak wogole podjęłam decyzję ( niewiem ile z tego wyjdzie ) ale od poniedziałku chcem zacząć troszkę ćwiczyć, oczywiście ćwiczenia dla ciężarnych i bardziej zdrowo się odżywiać. Chyba pora odstawić te słodycze bo widzę ze waga idzie w górę :(

reklama
a tak wogole podjęłam decyzję ( niewiem ile z tego wyjdzie ) ale od poniedziałku chcem zacząć troszkę ćwiczyć, oczywiście ćwiczenia dla ciężarnych i bardziej zdrowo się odżywiać. Chyba pora odstawić te słodycze bo widzę ze waga idzie w górę :(

Slodycza papa powiedzialam w ten poniedzialek :) ciezko ale daje rade ;) chetnie dolacze sie do Ciebie z cwiczeniami :)

Mama Patryka, trzymam kciuki za dzisiejsza wizytę.
Monia, pies uroczy :-)
Byłam w Lidlu. Jakość bawełny bardzo fajna, wiec kupilam wszystko co planowalam. Był jakiś nalot babć. Każda z komórka w ręku konsultowała co jest, w jakim rozmiarze itp. :-)

ja tam przesądna nie jestem 13go w piatek dowiedziałam się że jest ciąża i rozwija się prawidłowo ( bo miałam tydzień prędzej podejrzenie ciąży pozamacicznej)

A ja mam nosa! I to doslownie... W mocy wywachal gaz w kuchni, zostswilam na cala noc uchylone okno i sie okazuje, ze nos mnie nie mylil, przed chwila wyszedl pan od gazy i jest jakas uszczelka przy kuchence walnieta..,

O mili fajnie będziemy razem ! Godzinke dziennie można poświęcić, tym bardziej ze ja dzieci jeszcze niemam wiec po posprzataniu i ugotowaniu obiadu będę wolna :)
Chciałam zamiast słodyczy zajadac się owocami, ale zauważyłam że po większej dawce witamin wyskakują mi czerwone plamy na dekoldzie

O mili fajnie będziemy razem ! Godzinke dziennie można poświęcić, tym bardziej ze ja dzieci jeszcze niemam wiec po posprzataniu i ugotowaniu obiadu będę wolna :)
Chciałam zamiast słodyczy zajadac się owocami, ale zauważyłam że po większej dawce witamin wyskakują mi czerwone plamy na dekoldzie
No ja mam jednego potworka ale ona chodzie spac o 20stej wiec mam chwile dla siebie :)

monia to naprawdę masz nosa! ja mam tak słaby węch że nawet jak ziemniaki mi sie spaliły to nie czułam :) zobaczyłam jak był dym :p

Haha to jak moj S :D odkrzewal kure I zapomnial..siedzimy w salonie drzwi wszedzie pozamykane I ja komentuje ale smierdzi chyba sasiedzi sie znow pala I lece do okna, S zrywa sie I krzyczy moj kurczak piri piri myslalam, ze go zabije za patelnie fisslera. W kuchni czarno biale zaslonki tylko na smietnik sie nadawaly. Patelnia o dziwo przezyla I nadal nie przypala :D

Lidla sobie odpuszczam - jak bedę wiedziała że wszystko ok i co będzie to wtedy zaczne kupować
Babcie są zawsze najlepsze w zakupach ;-)
Monia legowisko sie przyda, psinka urośnie ;-)
&&&&&&&&&&& za wizyty dzisiejsze wszystkie
Dziewczyny ja też ćwiczyłam w ciąży - teraz wiadomo przerwa ale za 3 tyg wracam do cwiczeń, to się będziemy ugadywały na godzinkę ;-)
Słodyczy nie jem, ale zasmakowały mi lody czekoladowe z Grycana :-):zawstydzona/y:

reklama
Do góry