reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
MamaPatryka wszystko będzie ok, a dzisiaj zobaczysz maluszka aż ci zazdroszczę bo ja dopiero mam wizytę 17.02. Trzymamy kciuki.

Kati widzę że teściowa niezła jędza jak u Moni, hihi.

Miłego dnia dziewuszki, u mnie tak miło nie będzie bo znowu cały dzień przy garach będę stać, goście z Ukrainy nam się zjechali i do tego lubią dobrze zjeść a ja już nie wiem co wymyślać, męża wygnałam po zakupy i śniadanie trzeba jakieś zrobić w wersji hurtowej:eek:

Monia super malutka.

Blacksilk skurcze miałam silniejsze niż jadąc na porodówkę przy 3 cm rozwarcia. Takie, że zgięło mnie w pół. Na szczęście jednego dnia były 2 skurcze a innego 1. Póki co spokój.

Ewcia wiem, że 150,ale na kołdre 140 jest ok.

W tym miesiącu jakoś wyszło że mam wizyty co 2 tygodnie ze względu na usg prenatalne ale mimo wszystko i tak dłuży mi się strasznie

Odezwę się po wizycie

MamaPatryka - trzymam kciuki, będzie dobrze :)

Monia super piesek! :)) Ja tam uwielbiam wszystkie zwierzaki :)

Chyba u mnie nici z wyprawy do lidla, może jutro, jak coś zostanie :p

hej dziewczyny, ja właśnie pije kawkę i was czytam :)
MamaPatryka nie martw się, bedzie dobrze :)

mnie już drugi dzień pobolewa jakby prawy jajnik i ból promienieje na plecy w prawa stronę.. Mam wrażenie jakby dzidzius na coś uciskał bo jak pochodzę, poleże, to mi mija i tak mam 3-4razy dziennie..

Z legowiskiem to troche przesadzilismy ;) ImageUploadedByForum BabyBoom1423128396.430959.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1423128396.430959.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1423128396.430959.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 76
Kur...nie wien jak to sie stalo...jadlam buleczke masla z oselka I nagle cos mi w buzi haczy.. drugi trzonowy zlamany!!!!!! Pieknie rozpoczety dzien!
MamaPatryka sny sa zawsze na odwrot. Bedzie dobrze! :* moja siostra ma za soba 3 poronienia teraz ma termin na wrzesien I tez ma koszmary mysle, ze duzy wplyw ma na to wasza psychika. Musicie zmienic tok myslenia :* rowniez ma dzis wizyte I wiem, ze Ty I Ona wyjdziecie z niej szczesliwe :)

Ostatnia edycja:
reklama
mamaPatryka Trzymam kciuki!!!! Daj znać jak po wizycie!

A my zrobiliśmy najazd na Lidla:) Kupiliśmy trochę bodziaków, koszulek i spodenek:) A teraz piję słabą kawusię- jestem w szoku, że przeszedł mi kawo-wstręt, który towarzyszył mi od początku ciąży:eek:

Do góry