reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
MamaPatryka wszystko będzie ok, a dzisiaj zobaczysz maluszka aż ci zazdroszczę bo ja dopiero mam wizytę 17.02. Trzymamy kciuki.

Kati widzę że teściowa niezła jędza jak u Moni, hihi.

Miłego dnia dziewuszki, u mnie tak miło nie będzie bo znowu cały dzień przy garach będę stać, goście z Ukrainy nam się zjechali i do tego lubią dobrze zjeść a ja już nie wiem co wymyślać, męża wygnałam po zakupy i śniadanie trzeba jakieś zrobić w wersji hurtowej:eek:

Monia super malutka.

Blacksilk skurcze miałam silniejsze niż jadąc na porodówkę przy 3 cm rozwarcia. Takie, że zgięło mnie w pół. Na szczęście jednego dnia były 2 skurcze a innego 1. Póki co spokój.

Ewcia wiem, że 150,ale na kołdre 140 jest ok.

W tym miesiącu jakoś wyszło że mam wizyty co 2 tygodnie ze względu na usg prenatalne ale mimo wszystko i tak dłuży mi się strasznie

Odezwę się po wizycie

MamaPatryka - trzymam kciuki, będzie dobrze :)

Monia super piesek! :)) Ja tam uwielbiam wszystkie zwierzaki :)

Chyba u mnie nici z wyprawy do lidla, może jutro, jak coś zostanie :p

hej dziewczyny, ja właśnie pije kawkę i was czytam :)
MamaPatryka nie martw się, bedzie dobrze :)

mnie już drugi dzień pobolewa jakby prawy jajnik i ból promienieje na plecy w prawa stronę.. Mam wrażenie jakby dzidzius na coś uciskał bo jak pochodzę, poleże, to mi mija i tak mam 3-4razy dziennie..

Z legowiskiem to troche przesadzilismy ;) ImageUploadedByForum BabyBoom1423128396.430959.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1423128396.430959.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1423128396.430959.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 80
Kur...nie wien jak to sie stalo...jadlam buleczke masla z oselka I nagle cos mi w buzi haczy.. drugi trzonowy zlamany!!!!!! Pieknie rozpoczety dzien!
MamaPatryka sny sa zawsze na odwrot. Bedzie dobrze! :* moja siostra ma za soba 3 poronienia teraz ma termin na wrzesien I tez ma koszmary mysle, ze duzy wplyw ma na to wasza psychika. Musicie zmienic tok myslenia :* rowniez ma dzis wizyte I wiem, ze Ty I Ona wyjdziecie z niej szczesliwe :)

Ostatnia edycja:
reklama
mamaPatryka Trzymam kciuki!!!! Daj znać jak po wizycie!

A my zrobiliśmy najazd na Lidla:) Kupiliśmy trochę bodziaków, koszulek i spodenek:) A teraz piję słabą kawusię- jestem w szoku, że przeszedł mi kawo-wstręt, który towarzyszył mi od początku ciąży:eek:

Do góry