ewczis76
Fanka BB :)
Mam skierowanie do ortopedy i za dwa tyg w ponoedzialek wizyta ....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A więc ja dzisiaj coś naskrobię po długim czasie bo radość mnie rozpiera od środka.
Wróciłam od lekarza Wszystko z dzieciątkiem dobrze, nawet bardzo , lokalizacja łożyska tylna i co bardzo poprawiło mi humor to już wiem jaka płeć. Otóż mamy kolejną dziewczynkę na naszym forum cieszę się bo z wyprawką dla dziewczynki będzie mniej problemu (w rodzinie prawie same dziewczyny).
Mam nadzieje, że moim szczęściem i dobrym humorem dzisiaj zarażę trochę Was
Ewczis mnie kiedyś atakowały korzonki czy ta rwa kulszowa bo chyba to jest to samo, teraz w ciąży mam też problemy szczególnie po takich czynnościach jak odkurzanie i zmywanie podłogi i własnie objawia się to tym, że nie mogę się wyprostować, ból jest przy dolnej części pleców ale promieniuje mi na biodro. Podejrzewam, że coś przy pochylaniu uciska mi na nerwy i wtedy właśnie tak boli. Na pewno uspokoisz się jak z lekarzem porozmawiasz bo taki ból potrafi być upierdliwy.
Angi w uatawieniach zmienia sie tlo na czarne albo biale
byłam w lidlu i NIC nie było... nie to, że przebrane czy wykupione, po prostu zero towaru dla dzieci. tylko się wkurzyłam, bo jeszcze mandat dostałam (lidl jest 1 przystanek ode mnie i nie chciało mi się biletu kasować) /: także ta wyprawa mnie 190 zł kosztowała wrrr.