reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
kornelia Wpadaj do mnie- po świętach mam całą szafkę w kuchni zapełnioną od czekolad i wyrobów czekoladowych... Nikt u nas tego nie je i tak sobie leżą. Jak tylko ktoś przychodzi to od razu wykładam na stół, żeby się tego pozbywać. Także zapraszam :-) 20150204_181947.jpg A tu Hanula Wam macha :-D

Załączniki

• 20150204_181947.jpg
    20150204_181947.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
byłam w lidlu i NIC nie było... nie to, że przebrane czy wykupione, po prostu zero towaru dla dzieci. tylko się wkurzyłam, bo jeszcze mandat dostałam (lidl jest 1 przystanek ode mnie i nie chciało mi się biletu kasować) /: także ta wyprawa mnie 190 zł kosztowała wrrr.

A więc ja dzisiaj coś naskrobię po długim czasie bo radość mnie rozpiera od środka.
Wróciłam od lekarza :) Wszystko z dzieciątkiem dobrze, nawet bardzo , lokalizacja łożyska tylna i co bardzo poprawiło mi humor to już wiem jaka płeć. Otóż mamy kolejną dziewczynkę na naszym forum :) cieszę się bo z wyprawką dla dziewczynki będzie mniej problemu (w rodzinie prawie same dziewczyny).

Mam nadzieje, że moim szczęściem i dobrym humorem dzisiaj zarażę trochę Was :)

Ewczis mnie kiedyś atakowały korzonki czy ta rwa kulszowa bo chyba to jest to samo, teraz w ciąży mam też problemy szczególnie po takich czynnościach jak odkurzanie i zmywanie podłogi i własnie objawia się to tym, że nie mogę się wyprostować, ból jest przy dolnej części pleców ale promieniuje mi na biodro. Podejrzewam, że coś przy pochylaniu uciska mi na nerwy i wtedy właśnie tak boli. Na pewno uspokoisz się jak z lekarzem porozmawiasz bo taki ból potrafi być upierdliwy.

Grrrraaatttuulllacje :))))

Angi w uatawieniach zmienia sie tlo na czarne albo biale

Wiedziałam ze ten mały smród musiał coś zmajstrować ehhh chwila nie uwagi jeszcze by do was napisała jak się dzisiaj obijałam i wyszło by wszystko jaki ze mnie leniuch :D

byłam w lidlu i NIC nie było... nie to, że przebrane czy wykupione, po prostu zero towaru dla dzieci. tylko się wkurzyłam, bo jeszcze mandat dostałam (lidl jest 1 przystanek ode mnie i nie chciało mi się biletu kasować) /: także ta wyprawa mnie 190 zł kosztowała wrrr.

W lidl jutro i w przyszłym tygodniu następny rzut chyba 9 :) Współczuje mandatu :/

Jestem zła na mojego męża. Dzwoni do mnie, miałam mu załatwić sprawę na mieście więc mówię że super akurat pojadę kupić wyprawkę do przedszkola że zaraz dzwonie by mi umowę wysłali a ten co? :/ Żebym się wstrzymała bo on jechał i widział przedszkole do 18:30 ehhh ręce mi opadły. To ja w zeszłym tygodniu najeździłam się po tych placówkach na gadałam i w pon też półtorej godzinne spotkanie, decyzja podjęta a temu nagle się przypomniało że do 18 nie ma sensu bo on do 18 pracuje i po 18 mógłby odbierać Oliwię :/ brak słów nie wiem ile się takich sytuacji zdarzy że on ją będzie odbierał i to jeszcze tak późno no ale spoko :/ niech mu będzie kurde mać żeby brzydko nie pisać ehhh
No więc jutro mam 3 spokania, a w sumie 5 obiektów bo do dwóch tylko podjechać by zobaczyć lokalizację :/

Angi ehh tak to czasem bywa z tymi naszymi facetami ...:angry:
Na moim brzuszku rysuje się piękna brązowa kreseczka i mam bardzo ciemne brodawki .. też tak macie?? No i ostatnio zauważyłam że mam włoski takie jaśniutkie na brzuszku .. a brzuszek mega ogromny się ostatnio zrobił ;)

ja póki co żadnej kreski nie mam w poprzedniej ciąży miałam koło 25tc mi tez brzusio ładnie się zaokraglił i już nie da się go ukryć a w poniedziałek mam zebranie w zerówce :) więc pewnie każdy będzie zdziwiony :-)

u mnie brzunio tez juz ladna pileczka nie do ukrycia:) ale zadnej kreski jeszcze nie mam;p tak samo brodawki jakos wielce koloru nie zmienily:) ogolnie moje piersi rozmiarowo sie nie zmienily tylko sa bardziej pelne i tyle.. boje sie aby mnie przy koncu na raz nie wywalilo to bede miala cale w rozstepach.. a mam rozmiar A;/

reklama
hej
Masakra ile Wy piszecie !!! nie nadrobię Was choćbym chciała;)
Ja sobie leżę... i szlag mnie już trafia...
Po amnio 3 dni tzw. krytyczne a do 2tyg mam stosować system "kanapowy"
dostaję już szału czytam ksiażki w zastraszającym tępie.
Nawet nie mam siły na BB. Czuje się dobrze ale uważam bardzo.
I... czuję już pukanie dzidziolka :-)
Buziaki dla Was :-)

Do góry