reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
co do ruchow ja malego juz czuje a to moja pierwsza ciaza:) wczesniej to byly takie bardziej od srodka a teraz najczesciej wieczorami jak leze to czuc pod reka jak sie przemieszcza i moj facet tez to czuje:) nie sa to kopniaki bo na to pewnie za wczesnie ale czuc przesuwanie malego i takie pukniecia od srodka:)

co do ubranek dla maluchów, to piękne są z NEXTa :).i ceny chyba też aż takie straszne nie są.już nie mogę się doczekać kiedy poznam płeć Bąbelka i będę mogła rzucić się w wir zakupów :)

NEXT ma fajne, ale jednak nie są zbyt tanie.... opłaca się za to polować na używki np. na allegro, po takim bobasku napewno nie są zniszczone :))

Mi się dziś wydawało, że czuję leciutkie łaskotanie w podbrzuszu, ale pewności nie mam czy to moja Żaba sobie plumka czy to coś innego :p

Super, że coraz więcej z nas czuje już swoje malutkie bąbelki :) U mnie już od paru dni widać nawet jak brzuszio podskakuje :) Cudowne uczucie i widok tym bardziej, że i mój TŻ i mój synciu też mogą się napawać tym widokiem <3

A ja mam silną chcicę na czekoladę, a w domu nie ma, a do sklepu mi się specjalnie po to nie chce iść.... buuuu, męża bym wysłała, ale też gdzieś wybył :(( Chyba pierwszy raz mam taką silną zachciankę :p

reklama
a mnie zatoki bolą, katar sie doczepil i mam wszystkiego dość....jeszcze bylam dzis z mlodym u psychiatry wyczekalam sie ponad 3 godziny a ona ze mialam prawo wejść bez kolejki ale wiecie co jak ma sie przed soba male dzieci jęczace i marudzace to glupio sie wypychać

Do góry