reklama
Kati głowa do góry :-) W pierwszym trymestrze leżałam 8 tygodni, więc wiem co czujesz. Obejrzalam wtedy wszystkie serie Czasu Honoru, nadrobilam zaległości książkowe. Zleci szybko zobaczysz, a później będzie Ci brakowało leniuchowania :-)
ewczis76
Fanka BB :)
Ale wy juz fajne macie doznania... Ja jeszcze nic a nic nie czuje ...
Dzięki dziewczyny ale pierwsza ciąża leżąca a druga z 4 - latkiem biegającym - to nie to samo. teraz moja mama czuwa w tym tyg. ale za tydzień nie będzie tak wesoło, ferie jeszcze są u nas. Jakoś go muszę na leżąco zająć. Będę dużo przerabiać literatury dziecięcej ;-)
Ja teraz już czuję słabiutko ale w 1 ciąży gdzieś pod koniec 18 tyg dopiero czułam więc spoko nie przejmujcie się. Też mi było dziwnie jak inne mamusie co miały już dzieci czuły a ja nic ale wasze dzieciaczki nadrobią potem ;-).
Powiem Wam że jest to niesamowite uczucie i dla tych ruchów mogłabym non stop chodzić w ciąży ;-)
Ja teraz już czuję słabiutko ale w 1 ciąży gdzieś pod koniec 18 tyg dopiero czułam więc spoko nie przejmujcie się. Też mi było dziwnie jak inne mamusie co miały już dzieci czuły a ja nic ale wasze dzieciaczki nadrobią potem ;-).
Powiem Wam że jest to niesamowite uczucie i dla tych ruchów mogłabym non stop chodzić w ciąży ;-)
kati dasz radę, a mały się nauczy bawić z leżącą mamą.
Nic wiecej nie pamiętam co napisałyście.
My dzisiaj po wizycie. Wszystko ok, ale ze względu na pojedyncze skurcze (z siłą porodowych) dalej mam brać Duphaston. Morfologia, mocz i TSH w normie. Dzidziałek chyba będzie smoczkowy, bo tak samo jak pierwszy zawsze z rączką w buzi go widzę
Dobranoc
Nic wiecej nie pamiętam co napisałyście.
My dzisiaj po wizycie. Wszystko ok, ale ze względu na pojedyncze skurcze (z siłą porodowych) dalej mam brać Duphaston. Morfologia, mocz i TSH w normie. Dzidziałek chyba będzie smoczkowy, bo tak samo jak pierwszy zawsze z rączką w buzi go widzę
Dobranoc
Klara171
Fanka BB :)
hej
Masakra ile Wy piszecie !!! nie nadrobię Was choćbym chciała
Ja sobie leżę... i szlag mnie już trafia...
Po amnio 3 dni tzw. krytyczne a do 2tyg mam stosować system "kanapowy"
dostaję już szału czytam ksiażki w zastraszającym tępie.
Nawet nie mam siły na BB. Czuje się dobrze ale uważam bardzo.
I... czuję już pukanie dzidziolka :-)
Buziaki dla Was :-)
Kati -a co ja mam powiedzieć -poleguje od 9 grudnia ,leże od 8 stycznia ....i pewnie jeszcze trochę to potrwa...
dziecko nauczy się bawić z lezącą Mamą ( w drugiej ciązy też chwilę musiałam leżeć i mody -wtedy 4 latek dał radę )
ja tez nadal dupek (3 razy dziennie) ...
do lidla nie jadę -bojkot - do lipca jeszcze parę razy zdażę
brzuch mi się dziś stawia -ciekawam co znowu ...
Młodzież się rusza az miło
ps -co czytać? skończyłam wszystkie zapasy ....
Miłego wieczoru kochane
Ostatnia edycja:
reklama