reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Rany jaka produkcja,trochę nie przytomna jestem też mnie pełnia męczy;-)Muszę przestawić się na tryb absolutnie bez drzemkowy córki buuuu nawet przewiezienie autem nie pomaga bo trajkocze...czemu,liczyłam że do czerwca chociaż pośpi jeszcze i niestety.Wczoraj bardzo ciepło było nawet córa marudziła w słońcu że jej gorąco,Ja rozpięta(a tak swoją drogą brzuch ciążowy przyciąga wszystkie spojrzenia,chyba że to piersi...gigantyczne:-)) super,a dziś już ponuro....
Podziwiam cie Monia za umiejętność chodzenia w szpilkach:-pJa tylko koturny a i tak już na płaskie się przeniosłam bo kręgosłup nie daje rady.
Mam pościel i poszewki z ikea dla Zośki i potwierdzam jest super po dwóch latach nawet kolory nie wyblakły.
Zdrówka schorowanym,jeszcze dwa miesiące i wiosna...oby!!!
Witam nowe Lipcówki:tak:

Ja uwielbiam szpilki mega wysokie najlepsze 16 cm... Przy moim wzroście mogę se pozwolić 165... A mój M ma 190. .. Ale zakładam tylko na imprezy, wesela, na szczęście w sobotę założę bo idziemy na bal karnawałowy z znajomymi... Jak co roku... Ale baletki muszą być w zapasie...

obcasy w połowie ciąży to nie jest najlepszy pomysł. i tak kolana dostają ostro w kość, a wysokie cienkie obcasy dodatkowo obciążają kręgosłup.

https://parenting.pl/portal/obcasy-w-ciazy

ja mam dwa komplety pościeli z IKEI, ale oni mają zupełnie inne poduszki i na moje te poszwy nie pasują, a nie mam zamiaru kupować poduszek specjalnie z tego powodu (;

Ale produkcja :p ja tam też uwielbiam buty, ale szpilki to mogę co najwyżej 10-11cm nosić bo ja mam 165 a mój K 177 gdzieś :p no ale też tylko od święta noszę, a na codzień baletki, trampki, adidasy, koturny :p kozaki też miałam na obcasie, a w tym roku specjalnie na ciążę kupiłam płaskie, takie z 2-3 cm obcasikiem i lubię je :) najważniejsza wygoda i bezpieczeństwo :))

angi, nie nie, mam tylko jedną wizytę, tylko jeszcze po prostu nie wiem kiedy się wybiorę - chodzę do lekarza prywatnie i u niego nie trzeba się zapisywać.po prostu dzwonię czy jest wolny i lecę, a że jego gabinet jest naprzeciwko mojej pracy to po kilku minutach od telefonu już jestem u niego :).

ewczis, moim zdaniem powinnaś poszukać jakiegoś dobrego chirurga ortopedy, a jeśli to faktycznie rwa, to współczuję - moja mama się z tym zmaga :(.

dziewczyny, pocieszające jest to, że duża część z was też jeszcze nie czuje ruchów dzieciorków :), bo ja też jeszcze nic nie czuję i czasem zastanawiam się czy aby wszystko w porządku....choć staram się nie nakręcać, to jednak czasem taka myśl przemknie gdzieś z tyłu głowy...z córą poczułam ruchy w 18-19 tyg,więc mam nadzieję, że i teraz lada dzień to nastąpi :).

dopiero 11, a tu dziś do 17 trzeba w pracy siedzieć :(....miłego dnia!

ja do pracy idę jutro, po 8 dniach przerwy, nie wiem jak wyrobię (; od razu 2 spotkania i 1 projekt do opracowania...

Ale naprodukowałyście :) super

obcasy -kocham oglądać :) ,nie noszę ,bo po pierwsze przy wzroście 176 nie potrzebuję ,po drugie nie mogę ze względu na " zepsute" kolanka

Monia - ja też dziś nie spałam od 3.....i cholera zawsze wtedy mnie bierze ,bo słysze jak jeden chrapie ,drugi wzdycha ,trzeci chrapie -tylko ja biedny robaczek z boku na bok.....
mówisz, że pełnia?

a pościel też lubie ikeową
mam dużą i pojedyńczą i do łóżeczka chyba też
i w zasadzie tylko uważnie trzeba patrzeć na wymiary -bo mają kilka ....
dobrze sie pierze/prasuje/magluje
nie ma głupich guzików -które lubia się odrywać
no i całkiem fajne wzory i kolory
a najbardziej lubie ich prześcieradła z gumkami -kolorowe nie blakną ,nie mechacą się dla mnie super

reklama
prześcieradła z IKEI są super :) a ja mam akurat pościel na guziki, ale nie narzekam na nie, dobrze się trzymają już od wielu lat.

Do góry