reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Witam :) ja tez dołączam się do lipcówek :) u mnie tak samo mega zaskoczenie jak u Ciebie ninex. 11.11.2014 zrobiłam test i byłam pewna, że tylko 1 kreska będzie bo moja gin powiedziała, że po odstawieniu tabletek, nim zajdę to może minąć ze 3 m-ce, a tu szok wyszła taka mega blada druga kreseczka :O wczoraj zrobiłam drugi i już mocniejsza jest :) wizytę u gin będę miała dopiero 17.12 więc chyba do tego czasu zwariuje z niepewności, najchętniej bym co chwile robiła testy, aby sprawdzać czy nadal coś się tam dzieje :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki za przyjęcie;)
Kunda rozumiem że to wynik bety,nie jestem na bieżąco, pojęcia nie mam jak powinna przyrastać ale na pewno jest ok.Dużą bedziesz mieć różnicę między dzieciaczkami;)
anieok współczuję mdłości,mnie lekarz w pierwszej ciązy poradził ssać rennie(chyba tak to się pisze) ale ostateczne najbardziej pomagały mandarynki;) teraz na razie nie czuje się jak w ciąży i poza wielkimi piersiami brak problemów:tak:

O tak u mnie też mandarynki się sprawdzały w poprzedniej ciąży.

To i ja się moim pochwalę :) DSC00552.jpg Zdjęcie z wakacji w Bieszczadach. Docelowo chcielibyśmy tam mieszkać.

Załączniki

• DSC00552.jpg
    DSC00552.jpg
    48,5 KB · Wyświetleń: 61
Kunda beta ładna, ale pojedynczy wynik niewiele mówi. Jak powtórzysz, zobaczysz jak przyrasta i wtedy sprawdzisz, ale myślę że będzie ok :)

Ta chwila dzisiaj kiedy zobaczyłam pulsującego "cośka"- bezcenna :-D Pojechaliśmy do znajomego ginekologa 100 km. od Łodzi i bardzo sobie cenię taką znajomość. Wszystko na spokojnie, bez pośpiechu- pięknie!!!! W ogóle to bardzo myślimy nad tym żeby tam rodzić, ale zobaczymy jak to będzie. W pierwsze ciąży od 30 tyg. miałam problemy- skrócenie szyjki, założenie pesara i do 37 tc. na fenoterolu na podtrzymaniu. Boimy się, że niestety może się to powtórzyć:-(

Odnośnie mdłości... Niestety mnie też dopadają. Wystarczy, że odczuwam lekki głód i już wszystko mi podchodzi do gardła:-( O MATKO!!! Jak będę rzygać tak jak z Zosią to... to będzie istny armagedon:-D

W ogóle to witam nowe lipcóweczki :-)

KUNDA ale beta WOW!

anieok nie dziwię ci sie że ciągnie w bieszczady;)A gdzie aktualnie mieszkasz jeśli można wiedzieć?
ewelak Ja z moją Zośką też dużo wymiotowałam i cieszę się że aktualnie nie ma powtórki z rozrywki;)zazdroszczę usłyszenia serducha i nie nastawiaj się na kłopoty też w tej ciąży każda inna.

reklama
Do góry