reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Ogladalyscie "Ksiege Ocalenia" na polsacie dzisiaj? Wlasnie koncowka leci... Za kazdym razem na tym filmie rycze na koncu... Ma cos w sobie...

reklama
Ja tak mam i moja położona mowila , że to normalne w czasie ciąży. Mnie czesto łapią skurcze lub boli brzuch. Do tego wymiotuje non stop , juz schudlam 6kg:/ a termin dopiero na 19Lipca ohhh oszaleje . Mam wszystkie mozliwe dolegliwosci , ledwo sie trzymam ale warto . Pozdrawiam wszystkie przyszle mamuski oraz te ktore oczekuja kolejnego malenstwa ! Buziaki

Monia - ja, mąż i teściowa mieliśmy prawie to samo co Ty, co prawda raczej bez biegunki i wymiotów, ale po niewłaściwym jedzeniu bolał nas brzuch, niedobrze i ogólne osłabienie. Mnie trzymało 4 dni, jak zjadłam np. banana czy rosół to nic, a jak coś mniej strawnego to ból brzucha i niedobrze. Przeszło mi przedwczoraj. Obstawiemy, że to jakiś wirus. Zdrówka Ci życzę.

Angi - jak nasz poszedł do przedszkola to pierwszy tydzień mąż był z nim cały czas, chodził ze swoim kompem i tam pracował, potem kilka razy weszedł na godzinę-dwie, wszystko było ok, więc zaczął młody zostawać i z czasem na coraz dłużej. Teraz zostaje na jakieś 5 godzin, ale w ogóle od 20 grudnia to był tylko dwa razy przez przeziębienia, a mało nie płacimy, ech.

Ostatnia edycja:
Witam Was dziewczyny ;) tak to z tą płcią wyszło ale za 4 tygodnie powie nam na 100 % jakiej płci jest dziecko ... :-)
Dzisiaj póki co migreny nie mam .. a podbrzusze też mnie boli... Pozdrawiam Was .

hej..
mnie też od kilku dni podbrzusze pobolewa a tak po za tym ok, czuję się świetnie, nawet dzisiaj się wyspałam .. Ale od jutra wstaje przed 7 bo córkę do zerówki muszę wyszykować bo miała ponad tydzień przerwy..

A to mój brzusio ze wczoraj :) Rośniemy

Załączniki

• IMG_0718.jpg
    IMG_0718.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 61
Oj moje podbrzusze tez szaleje, szczególnie wieczorem przed pójściem spać. Wczoraj kolejny wieczór narzekań, rozpychania się w łóżku, rozkładania nóg na T, aż w końcu biedny tak patrzy " Może kup sobie ta poduszkę co dziewczyny z baby boom, bo ja już niemam się jak ruszyć " :D
Po za tym, pora chyba na remanent w szafie bo jest kilka intruzów w które się nie mieszcze a zajmują miejsce. Wczoraj w Tesco kupiłam sobie luźny cienki sweterek, na wiosnę będzie jak znalazł no i spodeneczki dla małej :)

Chyba dzia poproszę o dwa dni wolnego, jakoś brak weny na prace ;)

reklama
Do góry