reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Ogladalyscie "Ksiege Ocalenia" na polsacie dzisiaj? Wlasnie koncowka leci... Za kazdym razem na tym filmie rycze na koncu... Ma cos w sobie...

reklama
Ja tak mam i moja położona mowila , że to normalne w czasie ciąży. Mnie czesto łapią skurcze lub boli brzuch. Do tego wymiotuje non stop , juz schudlam 6kg:/ a termin dopiero na 19Lipca ohhh oszaleje . Mam wszystkie mozliwe dolegliwosci , ledwo sie trzymam ale warto . Pozdrawiam wszystkie przyszle mamuski oraz te ktore oczekuja kolejnego malenstwa ! Buziaki

Monia - ja, mąż i teściowa mieliśmy prawie to samo co Ty, co prawda raczej bez biegunki i wymiotów, ale po niewłaściwym jedzeniu bolał nas brzuch, niedobrze i ogólne osłabienie. Mnie trzymało 4 dni, jak zjadłam np. banana czy rosół to nic, a jak coś mniej strawnego to ból brzucha i niedobrze. Przeszło mi przedwczoraj. Obstawiemy, że to jakiś wirus. Zdrówka Ci życzę.

Angi - jak nasz poszedł do przedszkola to pierwszy tydzień mąż był z nim cały czas, chodził ze swoim kompem i tam pracował, potem kilka razy weszedł na godzinę-dwie, wszystko było ok, więc zaczął młody zostawać i z czasem na coraz dłużej. Teraz zostaje na jakieś 5 godzin, ale w ogóle od 20 grudnia to był tylko dwa razy przez przeziębienia, a mało nie płacimy, ech.

Ostatnia edycja:
Witam Was dziewczyny ;) tak to z tą płcią wyszło ale za 4 tygodnie powie nam na 100 % jakiej płci jest dziecko ... :-)
Dzisiaj póki co migreny nie mam .. a podbrzusze też mnie boli... Pozdrawiam Was .

hej..
mnie też od kilku dni podbrzusze pobolewa a tak po za tym ok, czuję się świetnie, nawet dzisiaj się wyspałam .. Ale od jutra wstaje przed 7 bo córkę do zerówki muszę wyszykować bo miała ponad tydzień przerwy..

A to mój brzusio ze wczoraj :) Rośniemy

Załączniki

• IMG_0718.jpg
    IMG_0718.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 65
Oj moje podbrzusze tez szaleje, szczególnie wieczorem przed pójściem spać. Wczoraj kolejny wieczór narzekań, rozpychania się w łóżku, rozkładania nóg na T, aż w końcu biedny tak patrzy " Może kup sobie ta poduszkę co dziewczyny z baby boom, bo ja już niemam się jak ruszyć " :D
Po za tym, pora chyba na remanent w szafie bo jest kilka intruzów w które się nie mieszcze a zajmują miejsce. Wczoraj w Tesco kupiłam sobie luźny cienki sweterek, na wiosnę będzie jak znalazł no i spodeneczki dla małej :)

Chyba dzia poproszę o dwa dni wolnego, jakoś brak weny na prace ;)

reklama
Do góry