reklama
Ja tak mam i moja położona mowila , że to normalne w czasie ciąży. Mnie czesto łapią skurcze lub boli brzuch. Do tego wymiotuje non stop , juz schudlam 6kg:/ a termin dopiero na 19Lipca ohhh oszaleje . Mam wszystkie mozliwe dolegliwosci , ledwo sie trzymam ale warto . Pozdrawiam wszystkie przyszle mamuski oraz te ktore oczekuja kolejnego malenstwa ! Buziaki
EwciaZ
Fanka BB :)
Monia - ja, mąż i teściowa mieliśmy prawie to samo co Ty, co prawda raczej bez biegunki i wymiotów, ale po niewłaściwym jedzeniu bolał nas brzuch, niedobrze i ogólne osłabienie. Mnie trzymało 4 dni, jak zjadłam np. banana czy rosół to nic, a jak coś mniej strawnego to ból brzucha i niedobrze. Przeszło mi przedwczoraj. Obstawiemy, że to jakiś wirus. Zdrówka Ci życzę.
Angi - jak nasz poszedł do przedszkola to pierwszy tydzień mąż był z nim cały czas, chodził ze swoim kompem i tam pracował, potem kilka razy weszedł na godzinę-dwie, wszystko było ok, więc zaczął młody zostawać i z czasem na coraz dłużej. Teraz zostaje na jakieś 5 godzin, ale w ogóle od 20 grudnia to był tylko dwa razy przez przeziębienia, a mało nie płacimy, ech.
Angi - jak nasz poszedł do przedszkola to pierwszy tydzień mąż był z nim cały czas, chodził ze swoim kompem i tam pracował, potem kilka razy weszedł na godzinę-dwie, wszystko było ok, więc zaczął młody zostawać i z czasem na coraz dłużej. Teraz zostaje na jakieś 5 godzin, ale w ogóle od 20 grudnia to był tylko dwa razy przez przeziębienia, a mało nie płacimy, ech.
Ostatnia edycja:
karolina859
Witam Was dziewczyny tak to z tą płcią wyszło ale za 4 tygodnie powie nam na 100 % jakiej płci jest dziecko ... :-)
Dzisiaj póki co migreny nie mam .. a podbrzusze też mnie boli... Pozdrawiam Was .
Dzisiaj póki co migreny nie mam .. a podbrzusze też mnie boli... Pozdrawiam Was .
karolina859
martyska1223
Oj moje podbrzusze tez szaleje, szczególnie wieczorem przed pójściem spać. Wczoraj kolejny wieczór narzekań, rozpychania się w łóżku, rozkładania nóg na T, aż w końcu biedny tak patrzy " Może kup sobie ta poduszkę co dziewczyny z baby boom, bo ja już niemam się jak ruszyć "
Po za tym, pora chyba na remanent w szafie bo jest kilka intruzów w które się nie mieszcze a zajmują miejsce. Wczoraj w Tesco kupiłam sobie luźny cienki sweterek, na wiosnę będzie jak znalazł no i spodeneczki dla małej
Chyba dzia poproszę o dwa dni wolnego, jakoś brak weny na prace
Po za tym, pora chyba na remanent w szafie bo jest kilka intruzów w które się nie mieszcze a zajmują miejsce. Wczoraj w Tesco kupiłam sobie luźny cienki sweterek, na wiosnę będzie jak znalazł no i spodeneczki dla małej
Chyba dzia poproszę o dwa dni wolnego, jakoś brak weny na prace
reklama