reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Asienka witaj w klubie ja w nocy miałam goraczke i teraz znowu mnie lapie. Zatoki mam zawalone gardło boli jak nie wiem co :(
Dziecko ma zaczerwienione oczy łezki lecą i od czasu do czasu takie białe jej schodzi z oczkow nie wiem co to jest może przez przeziębienie. Oby jutro było lepiej

reklama
Hej
Kto mi opowie co się działo na forum od środy? Odpoczywałam u rodziców i nie jestem w stanie nadrobić
Wszyscy zdrowi? ktoś miał wizytę? Tęsknił ktoś?;-)

hej Melduję że już żyję
przeszłam straszną grypę jelitowo- żołądkową
wymioty, biegunka itd., ponoć to wirus panuje, na szczęście moich chłopaków nie dopadło
od czwartku, wczoraj juz było w miarę ok a dziś odpoczywałam
za to głowa mnie boli że hej!
Monia dzięki, ze pytasz :-)
nie nadrobie Was tyle piszecie ;-0
michasia ja na nic nie mogę patrzeć, waga -1 kg a nawet przed jelitówką nie mogłam patrzeć...

Dobrze, ze jestescie juz dziewczyny :)

Kati mi tez glowa od rana peka, ale to chyba od problemow...

Miq a na forum od srody... BYm Ci chetnie opowiedziala, ale dni tygodnia mi sie ostatnio piętrolą i to dosc mocno...

Dobrze, ze jestescie juz dziewczyny :)

Kati mi tez glowa od rana peka, ale to chyba od problemow...

Miq a na forum od srody... BYm Ci chetnie opowiedziala, ale dni tygodnia mi sie ostatnio piętrolą i to dosc mocno...

Ja już myślałam,że bóle głowy odeszły o tu odwilż i znowu łeb pęka
Monia od tej afery paznokciowej...;-)

reklama
Afera paznokciowa skonczyla sie tak, ze paznokcie moje uratowane i anestezjolog wypowiedzial sie, ze mozna miec zele, tylko lepiej w jasnych kolorach.

A pozniej gadalysmy o naszych rocznikach, chrzczeniu dzieci, slubach, mezach, samopoczuciu, wizytach u lekarzy i chyba dosc standardowo pomarudzilysmy na bole glowy i roznych innych czesci ciala ;) aaaa i dzieki Madzi odkrylysmy super sklep z ubraniami ciazowymi, doswiadczone dziewczyny pisaly jak to jest z tymi ubraniami czy warto itd aaaa i jeszcze temat porodow sie przewijal na ogolnym forum.

Do góry