reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Czesc :)
Ale mnie dzis moj wkurzyl...
nie mamy slubu ja moze I bym chciala ale S...ala ma 2.5 roku a nawet pierscionka zareczynowego nie dostalam..chrzcilismy Alusie tydz po roczku w kosciele jest zawsze grzeczna wiec obeszlo sie bez stresow. zrobila ksiedzu oj oj gdy zrobila jej znak krzyza na piersi, a gdy polal jej glowke woda bila sobie brawo caly kosciol mial z niej ubaw I bili jej brawo razem z ksiedzem (chrzcilismy w uk) bardzo luzna rodzinna atmosfera
Tonja chyba na rekord ide I schudlam 9kg waze 54. W pon ide do poloznej I mam cicha nadzieje chociaz na 2kg +

reklama
poszalałam dziś ...trzy tygodnie siedziałam w domu, a dziś :)
Pojechaliśmy na obiad na mieście ...i wolnym krokiem na zakupy.I zakupiłam w Mothercare fajne rzeczy dla Żaby .Pierwsze bodziaki za 30 zł 5pak,sobie koszule nocne już takie szpitalno/karmieniowe za 30 zł 2 szt ....Fajne przeceny mają do 70 % :)
Boskie rzeczy tam mają :)

Wymiotowalam po 100 razy w dzien u w nocy moj zoladek nie akceptowal ani jedzenia ani picia.. wyladowalam w szpitalu z odwodnieniem dostalam silne leki na wymioty ktore nic nie dzialaly ale dzieki nim moglam zjesc kawalek bulki. Mialam silna anemie mdlalam po kilka razy dziennie. Myslalam, ze umieram.. ale dalam rade troche wygladam jak po jakiejs ciezkiej chorobie ale daje rade I juz jem za 2 :)
To byl najgorszy okres w moim zyciu chciala bym to wymazac pamieci

ja na razie przytyłam 3 kg, mam nadzieję, że jakoś bardzo nie zgrubnę (;

właśnie wracamy z obiadu u mamy A., były mielone i ziemniaczki, które tak za mną chodziły, a tu proszę :D

cześć dziewczyny.. ja wróciłam z miasta, jeden wielki niewypał.. kino, zakupy.. w kinie nie było biletów na uprowadzoną, na zakupach dostałam mega rozwolnienia i siedziałam pół godz w wc później mąż mnie wziął zaprowadził do auta i cudem dojechałam do domu, odwiedzając kilka stacji paliw.. czuje się fatalnie.. mieliśmy wszystko zaplanowane a tu kicha.. sukienki nie kupiłam a na walentynki idziemy na wieczorek, filmu nie widziałam wogóle zła jestem zamiast się zrelaksować to tylko sam stres i masakryczne samopoczucie.. do tego dzieci jeszcze mam chore..:crazy:

Kagusia a Ty wirusa nie zlapalas? Bo to juz kolejny dzien...

Mili dobrze, ze nic Ci i dziecku sie nie stalo a teraz nadrabiaj za 2ke ;)

Klara zazdroszcze zakupow...

Dziewczyny zmienilyscie na ciaze krem do twarzy? Bo ja mam ewidentne problemy z cera... :(

reklama
Do góry