reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2015

Pani olga jest możliwe bo ja jestem tym przypadkiem usg dobre a na teście ryzyko wzrosło, na usg wyszło tylko podwyższone ryzyko samoistnego porodu przed 34tc

jestem zdziwiona, bo ponoć pewne czynniki na USG muszą występować, żeby ryzyko było... np. brak kości nosowej czy nieprawidłowa przezierność karkowa. teraz to się sama zaczęłam niepokoić.

reklama
ah kobietki co ja ostatnio przeszłam za nerwówkę przez te ostatnie dni to masakra
dziękuję za kciukasyyy
ale co najważniejsze: WSZYSTKO JEST DOBRZE!
wg usg szpitalnego maluszek odpowiada 12 tc, biło serduszko, ruszał się, z tych nerwów miałam wszystkie objawy poronienia, łącznie z bólami krzyżowymi, mam troche napięta macicę więc dostałam duphaston
Boże co za ulga

miq super wieści

Pani olga u mnie przezierność karkowa jest ok, kość nosowa występuje, serduszko ładnie i prawidłowo biło

a po drugie z m stwierdziliśmy to tylko statystyka, gdzie sa brane pod uwage wczesniejsze ciaze, wiek matki itp

ah kobietki co ja ostatnio przeszłam za nerwówkę przez te ostatnie dni to masakra
dziękuję za kciukasyyy
ale co najważniejsze: WSZYSTKO JEST DOBRZE!
wg usg szpitalnego maluszek odpowiada 12 tc, biło serduszko, ruszał się, z tych nerwów miałam wszystkie objawy poronienia, łącznie z bólami krzyżowymi, mam troche napięta macicę więc dostałam duphaston
Boże co za ulga

no to super:-) ja też tylko jakiś ból odczuwam to już czarne myśli a nasze dzieciaczki sobie tam fikają i niczym się nie przejmują;-)

Witam lipcóweczki w ten ostatni dzień roku , w końcu zagości upragniony rok 2015 i lipiec.. choć mi z usg wychodzi 28-29 czerwiec..podejrzewam że urodzę w czerwcu bo cięcia cesarskie zwykle robią nie co wcześniej .
Jakie zatem macie plany na dzisiejszy wieczór ? Ja idę z moim R i dziećmi do szwagierki także będzie zabawnie :-)
A jak się czujecie ? Pobolewa Was coś ? bo mnie kompletnie już nic.. prócz piersi które są raz wrażliwe a raz wcale.. żadnych bólów głowy, senności, objadania, siusiania.. nic.. ale z niecierpliwością czekam na pierwsze ruchy mojego synka :tak::-)

karolinka u nas sylwester w tym roku chyba w domku mamy jedno zaproszenie ale 25km od domu nie wiem czy mi się zechce jechać tak szczerze to bym od razu po północy wbiła się pod pierzynkę:-)

co do objawów brzuch lekko pobolewa nadal na siku też często biegam a i mdłości powróciły silniejsze dlatego nic mi się nie chce............

nie sądzicie że ten czas strasznie szybko leci ??? ja pamiętam jak dziś zeszłorocznego sylwestra a tu już następny

reklama
miq To teraz wypoczywaj!!!!!!!!!
karolina Ja jadę z Zochną do Wawy oglądać tatę na scenie;-) Myślę, że spokojnie na 12 będziemy w domu, więc szybkie życzenia i do łóżeczka:-D

Lecę dziewczyny, bo z racji sypiącego śniegu muszę wcześniej wyjechać z Łodzi,a jeszcze parę rzeczy do zrobienia.

Niech ten 2015 będzie dla nas szczęśliwy:-)

Do góry