Hej, nie wiem czy to tylko u mnie tak pokazuje ale przy poście Michasi ( tylko ten cytowany bo w oryginale jest ok ) jest miniaturka mojej Majki.
Ja rzadziej się udzielam bo tak jak ktoś wyżej wspomniał wszystko widać nawet jak się jest niezalogowanym, więc jak już wybieram grupę zamknięta na facebooku.
U nas wszystko w porządku, 12-stego skończyliśmy 5 miesiecy. Mamy już 4 zeby ( mała tak nimi zgrzyta że uszy pękają ) przekrecamy się z pleckow na brzuszek i krecimy się w okol własnej osi. Po za tym wszystko fajnie, Majka wcina dużo rzeczy ( a ile radości przy tym!) I fajnie bawi się zabawkami przekładając ja z rączki do rączki. AAA no i charakterek sie zmienia, probuje wymuszac coś płacząc i krzycząc, ale ja się nie daje! A tak po za tym to Wszędzie szał zakupowy a mi się tych świat nawet nie chce przez tą pogodę, paranoja dzisiaj o 6 rano było 11 stopni :/ jedyne co, to po świętach uciekamy na sylwestra do Międzyzdroji.
Wiecie jakoś w tym roku nawet mi się nie chciało choinki ubierać( ale jest! Żeby nie było
) nie wspominając o staniu w kuchni i gotowaniu.
Aaa no pochwalę się, wykupiłam karnet na silownie na ćwiczenia z trenerem personalnym i już 6 kg za mną
PS. Blacksilk 3 mam kciuki :*