reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Byłam u pediatry i dalej nic nie wiem bo mała ma kilka suchych plam na nozce i robi kupy ze sluzem i czasem spienione wszędzie czytam że to nietolerancja laktozy a ona kazała nabialu nie jeść i lacidofil zapisała no normalnie mnie zatkało a i prosiła żeby nie dokarmiac tylko na samej piersi żeby mała była a napięcie nie wiem jak ale oceniła że w porządku....

reklama
My z marchewką chyba od jutra wystartujemy, a dzisiaj dodałam mu do mleka łyżeczkę kleiku kukurydzianego, za kilka dni spróbujemy jeszcze kaszkę bananową

Moriam ja stosowałam BLW u starszych i teraz też będę.

Julia z tym glutenem od 5 miesiąca to nieaktualne już. Należy go wprowadzać stopniowo razem z innymi pokarmami.

U nas też smog już od trzech dni. Już nie mogę się doczekać wyprowadzki poza miasto, ale to jeszcze przynajmniej ze 2 lata.

To szybko zmieniają zdanie, bo artykuł czytałam badajże z maja tego roku hihi ;-)

Julia z tym glutenem od 5 miesiąca to już było 4 lata temu jak mój nastarszy był niemowlakiem. A w tym roku właśnie to zmienili.

Czytam i nie wierzę... Duchowni chcą uchronić moje dziecko przed fascynacją nagością.
Karmienie piersią tak, ale tylko z przesłoniętymi oczami dziecka – proponują polscy biskupi na rozpoczynający się właśnie synodzie na temat rodziny.

Czytam i nie wierzę... Duchowni chcą uchronić moje dziecko przed fascynacją nagością.
Karmienie piersią tak, ale tylko z przesłoniętymi oczami dziecka – proponują polscy biskupi na rozpoczynający się właśnie synodzie na temat rodziny.

:-S
Sorry ale niektórym to się we łbach poprzewracalo!!!!

No bo ich kręcą głównie nasze cycki i macice. Dobrze, że już dawno się "wypisalam" z tego interesu hehe.

My dziś w górach - ucieklismy przed smogiem, zostajemy do niedzieli. Mam nadzieję, że będzie ok - mała nie przyzwyczajona do spania z nami w pokoju i mam nadzieję, że nie będzie się budzić przez nas.

reklama
Jaka tu cisza przez cały weekend ;) my na spokojnie w domu. Mała zarazila się " katarem " od tatusia. Nic wielkiego, więcej samego kichania niż zapchanego nosa ale T uparl sie, że mam pędzic do lekarza :o a tak jak myślałam nic złego się nie dzieje nawet katarem nie nazwał tego co Majka ma w nosie a jedyne co powiedział to żebym nie wychodziła z nią z domu bo panuje jelitowka a wieje mocny wiatr i szybko może podlapac :D a 80 zł za wizytę poszło ..
Tym czasem dzisiaj poraz pierwszy młoda idzie spać bez kąpieli, bo zasnela biedna już mocnym snem i żal mi budzić ( no i też trochę nie chce mi się kąpać :( ) a schizuje że jak nie wykapana to nie będzie mi spała w nocy.. no ciekawe jak to będzie.
Dziewczyny zobaczcie jak ten czas leci, za 4 dni mikrus ma 4 miesiące.. a dopiero się poznawalysmy. Opisywanie kto trafia do szpitala rodzic to pamiętam jak by wczoraj było!

Do góry