reklama
go0siaczek
Fanka BB :)
Ja używam. Szczerze staram się unikać tylko fasoli i kapusty - rzeczy stricte wzdymajacych; )
ja tak samo nie probowalam tylko tych rzeczy a tak wszystko jem nawet czekolade i malemu nic nie ma
ja tak samo nie probowalam tylko tych rzeczy a tak wszystko jem nawet czekolade i malemu nic nie ma
Czekoladę tez jem, bo lubię nawet kawę 1 w tyg pije normalna, takto bezkofeinowa fakt ze mała reaguje na rybę (smażoną i wędzoną) - kupkę mamy wtedy przeciekajaca :/ musze chyba już zmienić pampersy na trójki, a zostało mi z 30 szt dwojek.
michasia30
Ja generalnie jem wszystko. Ale po trochu... Nie jem tylko rzeczy silnie przetworzonych np gotowych posiłków. Dziewczyny prawda jest taka że rzeczy jak np kapusta wzdymaja nas dorosłych dopiero kiedy mikroflora jelitowa rozkłada błonnik w JELITACH a raczej z jelit nic już nie trafia do krwi i do mleka
Większość problemów z brzuszkiem u naszych dzieci to niedojrzalosc pokarmowa bądź odpukac alergia pokarmowa. Jeśli takiej nie ma warto czerpać odżywcze składniki z wszystkich potraw.
Większość problemów z brzuszkiem u naszych dzieci to niedojrzalosc pokarmowa bądź odpukac alergia pokarmowa. Jeśli takiej nie ma warto czerpać odżywcze składniki z wszystkich potraw.
go0siaczek
Mój od dłuższego czasu kupę robi raz na 4-5 dni ale problemów z brzuszkiem nie ma bo baczki puszcza. Ja 3 używam już od 2 tygodni bo wydawało mi się ze 2 go w nogę uwieraja chociaż waży ponad 5 kg i teoretycznie powinny być dobre no ale w 3 taki ścianie ty nie jest. Co do smoczka to mój cały czas tylko jedne ssa avent chciałam mu zmienić bo juz takie trochę zużyte są ale innych nie chce :-(
kornelia1802
My już chyba z miesiąc w 3kach pampersach a zastanawiam się już nas zmiana na 4 bo te nam się z brzuszka zsuwaja
P
pani.olga
Gość
my lecimy na smoczkach dynamicznych LOVI, mały je uwielbia
a pieluchy mamy już 3 od dłuższego czasu, bardzo lubię te Bella Happy, kupka nigdy nie uciekła, a ze 3-4 razy na początku zdarzyło się, że siku gdzieś bokiem poszło, ale to dlatego, że A. źle zapinał (; rewelacyjne są, nie odparzają, nie obcierają, no i cena dobra.
a pieluchy mamy już 3 od dłuższego czasu, bardzo lubię te Bella Happy, kupka nigdy nie uciekła, a ze 3-4 razy na początku zdarzyło się, że siku gdzieś bokiem poszło, ale to dlatego, że A. źle zapinał (; rewelacyjne są, nie odparzają, nie obcierają, no i cena dobra.
W sensie ze taki sam sposób. Przed kąpielą smarujesz a potem myjesz szamponem i wyczesujesz? I daje radę?
Dokładnie tak. Z pół godziny przed kąpielą smarowalam margaryna a potem normalnie mylam i czesalam
U pierwszej córci pomogło i u drugiej trzy razy to zastosowałam i główka czysta
reklama
Ja stosowałam emolium żel przez dłuższy czas ale Niestety nic nie schodzilo skorupa sie zrobiła, przeszłam do najstarszej chyba metody dużo oliwki przed kąpielą po kilku minutach grzebyk taki w komplecie do szczoteczki wyczesalam, powtorka jeszcze 2 dni i ciemieniucha zostala tylko wspomnieniem
A co do smoczków to Filip tez zaczął nimi pluć i aventem i lovi teraz na fali jest kciuk i za żadne skarby nie mogę go tego oduczyć, więc mam nadzieję że samo minie
A co do smoczków to Filip tez zaczął nimi pluć i aventem i lovi teraz na fali jest kciuk i za żadne skarby nie mogę go tego oduczyć, więc mam nadzieję że samo minie
Ostatnia edycja: