P
reklama
Leanetta
Wdrożona
Dziewczyny może któraś spotkała sie z czymś takim i coś doradzi. Otóż mój maluch od jakiegoś czasu wymiotuje/ulewa taka wodnista treścią. I dzieje sie tak niezależnie od tego ile czasu upłynęło od karmienia, 5 min czy godzina oraz od tego jak długo ciągnął pierś. Jest tylko na piersi. Od miesiąca tez niewiele przybrał na wadze, tylko 300 g przez miesiąc. Wczoraj skończył 3 miesiące. Pediatra mówiła, ze ok póki cokolwiek przybiera, zasugerowała sie duża waga przy urodzeniu 4200 g wiec ogólny bilans jeszcze jest ok. Teraz wazy 6300. Ale kurcze martwię sie, ze coś jest nie tak. Te wymioty woda i 300g przez miesiąc.... Coś nie ufam tej doktorce. Może któraś z was coś podpowie co to może być
kornelia1802
Fanka BB :)
Może spróbuj zageszczacza do mleka np bebilon nutriton chociaż to trzeba by ściągać pokarm więc pewnie odpada...
martyska1223
U mnie młoda spi od ponad miesiąca po 8h, wydaje mi się to powodem do szczescia a nie do nie pokoju
Thriade ciesz się
Thriade ciesz się
P
pani.olga
Gość
u nas jest cały czas spanie od 21-22 do 2-3 i potem do 7, raz na czas śpi od północy do 6.
martyska1223
Nas dzisiaj czeka wizyta u lekarza .. młoda ma zatkany nosek i trochę pokaszluje. Ehh
Dziewczyny czy Wasze szkraby też tak usilnie próbują siadać? Hania podnosi główkę, którą ma już mocno usztywnioną, a jeśli tylko nie leży na płasko to próbuje podnosić całą górę do siadu. Wiem, że jeszcze muszę ograniczać jej takie ruchy.
reklama
basica_21
Zaangażowana w BB
Mój młody tak samo!! A dopiero ma 2,5 miesiąca[emoji32]Dziewczyny czy Wasze szkraby też tak usilnie próbują siadać? Hania podnosi główkę, którą ma już mocno usztywnioną, a jeśli tylko nie leży na płasko to próbuje podnosić całą górę do siadu. Wiem, że jeszcze muszę ograniczać jej takie ruchy.