reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

u nas mały odkrył, że ręce są dwie i się za nie łapie ciągle :D a poza tym to mam już 3 miesiące!

Olaf.jpg

Załączniki

• Olaf.jpg
    Olaf.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Dziewczyny może któraś spotkała sie z czymś takim i coś doradzi. Otóż mój maluch od jakiegoś czasu wymiotuje/ulewa taka wodnista treścią. I dzieje sie tak niezależnie od tego ile czasu upłynęło od karmienia, 5 min czy godzina oraz od tego jak długo ciągnął pierś. Jest tylko na piersi. Od miesiąca tez niewiele przybrał na wadze, tylko 300 g przez miesiąc. Wczoraj skończył 3 miesiące. Pediatra mówiła, ze ok póki cokolwiek przybiera, zasugerowała sie duża waga przy urodzeniu 4200 g wiec ogólny bilans jeszcze jest ok. Teraz wazy 6300. Ale kurcze martwię sie, ze coś jest nie tak. Te wymioty woda i 300g przez miesiąc.... Coś nie ufam tej doktorce. Może któraś z was coś podpowie co to może być

Mojej tez się zdarzy zaspac, po 8h sama ja budzę żeby nakarmić - moje piersi chcą eksplodować po takiej przerwie. Standardowo budzi się w nocy po 4h i drugi raz po 5h. A później biorę ja do siebie i do 9 jeszcze drzemie :)

Dziewczyny czy Wasze szkraby też tak usilnie próbują siadać? Hania podnosi główkę, którą ma już mocno usztywnioną, a jeśli tylko nie leży na płasko to próbuje podnosić całą górę do siadu. Wiem, że jeszcze muszę ograniczać jej takie ruchy.

reklama
Dziewczyny czy Wasze szkraby też tak usilnie próbują siadać? Hania podnosi główkę, którą ma już mocno usztywnioną, a jeśli tylko nie leży na płasko to próbuje podnosić całą górę do siadu. Wiem, że jeszcze muszę ograniczać jej takie ruchy.
Mój młody tak samo!! A dopiero ma 2,5 miesiąca[emoji32]

Do góry