go0siaczek
Fanka BB :)
ogladacie na tvp2 moje 600 gramow szczescia boze takie malenstwa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja oglądam.. Leżałam w tym szpitalu na patologii...ogladacie na tvp2 moje 600 gramow szczescia boze takie malenstwa
Nie mamy TV, ale planuję obejrzeć kiedyś w necie.
Byłyśmy dziś na szczepieniu, rota i pneumokoki. Te drugie podobno najbardziej bolesne. Godzina płaczu za nami.
U mnie nie było różnicy między 6w1 a tym na pneumokoki. Chwilę popłakała i poszła spać... Obrzęku ani po tym ani po tamtym szczepieniu nie ma.O nie mnie czeka szczepienie na pneumokoki po wszystkich świętych oby tyle nie plakal:-(
kurcze ,mam problem z mega suchą skórą ...olej kokosowy nie daje rady...co na to ? co polecacie ?
a kąpiesz go w tym oleju czy tylko smarujesz? bo tłuszcze lepiej się wchłaniają i osadzają na wilgotnej skórze, dlatego polecam dodawać do kąpieli. może spróbuj olej z pestek winogron?
Co na ciemieniuszke Oprócz Ziajki używacie?