reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Aaa mój ma chyba jeszcze s na końcu w sensie ze MBP41S ale nie wiem czym to się różni.
Ogólnie jest dużo rodzajów tej Motoroli ale większość z nich jest godnych polecenia.

Ja tez mam motorole. Super sprawa - działa mi między piętrami. Teraz bardzo się sprawdza a jak będzie większa i sama się bawić tez się przyda :)

Ja mam sama kamerę i w telefonie oglądam co mały robi tylko ze mi się łączy przez internet jakus oeogram specjalny mu sciagnol i gdziekolwiek jestem to widzę co się dzieje. Z tym ze mój to spec komputerowy jest :-D

Są takie aplikacje na iPhone lub androida Baby Cam, Dormi lub polska aplikacja E-nanny. Potrzeba tylko 2 telefonów albo tel i komputera bądź tabletu i praktycznie mamy to samo co video niania za free albo kilkanaście zł. Ale trzeba mieć wi fi do tego

reklama
Są takie aplikacje na iPhone lub androida Baby Cam, Dormi lub polska aplikacja E-nanny. Potrzeba tylko 2 telefonów albo tel i komputera bądź tabletu i praktycznie mamy to samo co video niania za free albo kilkanaście zł. Ale trzeba mieć wi fi do tego

Dokładnie, w domu mam tak wyczulony słuch, że nawet jak się poruszy to słyszę, a jak raz potrzebowałam, bo w garażu robiliśmy porządki to po prostu zostawiliśmy jeden telefon w pokoju drugi zabraliśmy, połączenia za darmo i jak się tylko poruszył było słychać. Ewentualnie z pierwszym synem skype używałam jak siedzieliśmy na ogrodzie :)

Do góry