reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Thriade bosko .trzymam&&&&& za was.
Basica gratulacje.

Jeśli chodzi o karmienie to wg mojego doświadczenia nie ważne jest jak..ważna jest miłość która dociera do naszych dzieci,poczucie bezpieczeństwa...
Karmisz piersią - super jak nie masz z tym żadnych problemów, jak twoje brodawki nie krzyczą z bólu przy każdym przystawieniu,jak nie płaczesz, bo czujesz się niewolnicą swojego dziecka...
Karmisz mm nie czuj się gorsza, mm to nie jest zło.
Nasze dzieci potrzebują nas , naszej miłości,wiary w nie, bezpieczeństwa,radości z każdej chwili z nimi.potrzebują uwagi i czasu.
Rodząc dzieci trzeba nauczyć się dystansu do siebie i świata.trzeba słuchać się i postępować zgodnie z własnymi przekonaniami.
Karmie Kornela mieszanie...przeważnie cyckiem,przeważniemu starcza,czasem jest jeszcze głodny po godzinie wiszenia...i wtedy sięgam po mm.są też momenty , że mam dość - wywalonego cyca, wiecznej
piżamy,braku siebie ...wtedy sięgam po mm,pozwalam sobie pomóc i nie mam wyrzutów sumienia...
Próbowałam ściągać laktatorem , ale na ten moment szkoda mojego czasu i nerwów.....

Także luuuz i dystans...to pisałam ja matka z 14,5 letnim doświadczeniem.

Ostatnia edycja:
Thriade trzymam kciuki niech już będzie po wszystkim i abyś trzymała malucha w ramionach.

U nas zaczęły się problemy z brzuszkiem. Ani Nan ani Bebilon po każdym jest problem z gazami a mojego mleczka brakuje to już ponad 2 tyg a ja ciągle mam tego mleka za mało. Chyba jutro pójdziemy do pediatry niech coś doradzi bo mały się strasznie męczy.

Thriade trzymam kciuki niech już będzie po wszystkim i abyś trzymała malucha w ramionach.

U nas zaczęły się problemy z brzuszkiem. Ani Nan ani Bebilon po każdym jest problem z gazami a mojego mleczka brakuje to już ponad 2 tyg a ja ciągle mam tego mleka za mało. Chyba jutro pójdziemy do pediatry niech coś doradzi bo mały się strasznie męczy.

Moj tez ma kolke od trzech dni:( ciagle placze i sie prezy :( juz nie mam sily powoli :(

Thriade kciukasy ;-)
EwciaZ uważam że ktoś kto jest pewien tego co robi nie powinien czuć się urażony twoja opinia.
U nas pogoda z horroru,leje zimno brrrr i spalam dziś 4 godz. Mała nie była łaskawa :-/
Mam nadzieje ze u was lepiej ;-)

A ja wlasnie przeszlam terror bo mlodemu przeciekal wenflon i musieli mu nowy zalozyc ... Biedny az sie zanosil a ja malo nie zeszlam ... I nie wiem jak jutro beda chcieli go kluc to sie wypisuje na zadanie ....ale dzis juz pobrali bilirubine

reklama
Do góry