reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Ha dawałam espumisan przez tydzień ale ulga była na chwile a potem chyba jeszcze gorzej niż przed!! Zrezygnowałam z ich podawania teraz tylko daje biogaia i staram się żeby jak najwięcej na brzuchu leżał i od tygodnia mam spokój zero kolek. Czekam jeszcze na ta herbatkę zobaczy czy będzie też skuteczna

Ha dawałam espumisan przez tydzień ale ulga była na chwile a potem chyba jeszcze gorzej niż przed!! Zrezygnowałam z ich podawania teraz tylko daje biogaia i staram się żeby jak najwięcej na brzuchu leżał i od tygodnia mam spokój zero kolek. Czekam jeszcze na ta herbatkę zobaczy czy będzie też skuteczna

Biogaia krople dajesz regularnie czy tylko jak widzisz ze się męczy? Przed czy po jedzeniu?

Wszystkie te krople podaje się chyba regularnie z mlekiem lub same na lyzeczce przed karmieniem. My właśnie wracamy z Goerlitz pojechaliśmy specjalnie po Sab simplex i jeszcze jest taka masc specjalna na kolki Tamany Wind Salbe smaruje się nią brzuszek. Sprawdze dzisiaj czy działa.

Macie jakies dobre i sprawdzone sposony na zanoszenie sie u dzieci ? Chyba wystraszyli mi malego jak Robili wklucie drugie .. Przy kazdym placzu sie zanosi a najgorzej jest jak pigula lezie do wenflonu zeby zmienic kroplowke wtedy przestaje oddychac i sinieje podczas placzu ....

reklama
Michasia te krople się daje raz dziennie 5 kropli daje je rano przed karmieniem

Gosiaczek Sab Simplex podajemy przed każdym karmieniem, 15 kropli. Podobno jego skuteczność zależy właśnie od regularnego podawania.
My dzisiaj kończymy miesiąc i obchodzimy imieninki :-) Hania wyjątkowo spokojna, daje pożyć ;-)

Do góry