reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
klara podniosłas mnie na duchu swoim wpisem .......czemu to wszystko nie moze byc prostsze chce czlowiek jak najlepiej dla dziecka no ale w koncu sobie mysle kurcze moze ona rzeczywiscie glodna i podaje mm

ewcia z moze tez i chodzi o to odkladanie np teraz spi na moim reku a pewnie jak poloze to zacznie sie budzic tak dzis mam od 14 co odloze niby spi i zaraz budzi sie a na lezaco nie karmie bo przy miom malym biuscie ciezko mi ja przystawic najlepiej mi wychodzi pozycja z pod pachy................chyba dlugo tak nie pociagne jak wytrzymam 3 miesiace karmic piersia to bedzie cud :no:

nie potrafie wygodnie sie z nia ulozyc plecy bola przy karmieniu i krocze jeszcze tez mnie boli brodawki tez to wszystko sie sklada na to ze kp to dla mnie przykry obowiazek a nie przyjemnosc .........

thriade jak tam pewnie już za chwilę nam się pochwalisz bobaskiem:-) bądz dzielna &&&&&&&

Czy ktoras z was podawała kiedyś dziecku krople sab simplex i czy pomagały?

Przy pierwszej córci podawała i teraz tez do każdej butelki dodaje kropelki i jest dobrze wiadomo ze u tak czasem brzuszek zaboli. Możesz też na smoczek kropelke dać to tez się uspokaja :D
Ta maść tez miałam i nie widziałam żadnej poprawy

Aneczka771 nie daj sie mamie, bawarka owszem działa, ale reszte jedz normalnie, rzadko sie zdarza żeby trzeba było stosować specjalną diete bo dziecku wszystko szkodzi - to naprawdę rzadko.

Macie jakies dobre i sprawdzone sposony na zanoszenie sie u dzieci ? Chyba wystraszyli mi malego jak Robili wklucie drugie .. Przy kazdym placzu sie zanosi a najgorzej jest jak pigula lezie do wenflonu zeby zmienic kroplowke wtedy przestaje oddychac i sinieje podczas placzu ....

Wziąc pionowo i dmuchnąć na twarz, wiem że dziwnie opisuje, ale tak.

reklama
Do góry