reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
A ja dziewczyny zbieram się na IP .. od 4 rano mam skurcze, chyba skurcze. Ból niemiłosierny co 10, 8 min. Straszne napięcie w dole brzucha i krzyża czuje + dodatkowo wylatuje ze mnie dużo podbarwionego krwią śluzu .. malutkiej ruchów nie czuć, czasem ten ból jest częściej ale ogólnie przez te 3 godz był w równych odstępach czasu. Wykapalam się i mam wrażenie ze są częściej, t robi sobie śniadanie a ja jeszcze leżę...

A ja dziewczyny zbieram się na IP .. od 4 rano mam skurcze, chyba skurcze. Ból niemiłosierny co 10, 8 min. Straszne napięcie w dole brzucha i krzyża czuje + dodatkowo wylatuje ze mnie dużo podbarwionego krwią śluzu .. malutkiej ruchów nie czuć, czasem ten ból jest częściej ale ogólnie przez te 3 godz był w równych odstępach czasu. Wykapalam się i mam wrażenie ze są częściej, t robi sobie śniadanie a ja jeszcze leżę...

Jedź Martyska i powodzenia!!! Czekamy na maluszka:)

O matko jakie wieści
Gurek gratulacje !!!!!!!!!!! :) :)

Martyska to chyba to :D daj znać :D

Ja wczoraj też miałam skurcze męża wzięłam w obroty ale nic się nie rozkręcilo. .... no nic czekam dalej :D

Powodzenia!

Gurek gratulacje!

I znowu to samo jak wczoraj wieczorem ból krzyża i promieniuje jest jeszcze do zniesienia... ciekawe czy to to. Przypomina mi się pierwszy porod skurcze krzyżowe :/

Madziula, kropka nadal w dwupaku?

reklama
Gurek gratulacje !!! spory chłopak :-)
Martyska trzymam &&&&&&&&&&

a ja za to mam skurcze ale muszę je tamować i odpoczywać, zakaz seksu, prac itp.
pakuje dziś sie znów do szpitala jutro wizyta i decyzja...
mój maluch ewidentnie pcha się na świat a lekarz - czekamy do poniedziałku

mam pytanie do mam z cholestazą jak często Was swędziało? bo mnie swędzi kilka razy za dzień pod kolanami i stopy no i uda, mam nadzieję, ze to nie to!

Do góry