reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Cześć dziewczyny!!!! Chyba nie nadrobię w odpisywaniu... Przeczytałam wszystko, ale odpisać nie dam rady;-)

Mieliśmy intensywny weekend, bo robiliśmy urodziny Zosi:-D Ale zleciało... 3 lata:szok: Siedzimy teraz w domu- okropnie się dziś czuje... Śniadanie wylądowało w kibelku:-( Muszę jakoś się ogarnąć do 11, bo mam do załatwienia kilka spraw... Jezu!!!!! Dajcie trochę pozytywnej mocy !!!!!!! :-D

reklama
Sezon przedświąteczny w pełni
Ozdoby recznie robione - oryginalne cudeńka ...
MamaSprzeda.pl - Świąteczny Bazarek / Ozdoby świąteczne

Zabawki Dumel i Fisher Price taniej niż na allegro !!!
MamaSprzeda.pl

i Wielka świąteczna akcja z DUŻYM SERDUSZKIEM z której dochód zostanie przeznaczony na dofinansowanie ośrodka dla dzieci niepełnosprawnych
MamaSprzeda.pl - Świąteczny Bazarek / Moje Pierwsze Święta
10451851_913198728697759_1944828996716586396_n.jpg

Witajta
no dzisiaj w nocy mdłości odpuściły, już w sumie wieczorem mi przeszły po tych całych nerwach i poszłyśmy z córcią na warsztaty świąteczne robić dzwoneczki z doniczek:)
Pogadałam z mężem i ustaliliśmy, że będę chodziła prywatnie, tak jak pierwszą ciążę, pod warunkiem, że na każdą wizytę zarobię sobie sama, ale co tam dam radę. Dzwoniłam wczoraj do gabinetu i niestety nie mam miejsc już w tym roku, ale mam prywatny nr do dr więc będę go męczyła, żeby mnie przyjął, trzymacie kciuki &&&&

Kunda no to faktycznie nie ciekawie. Kondolencje :*

Kurde miq tak czytam i kurde mi też ucichly te mdłości podłe. Ehh właśnie przyszedł do mnie szef i pyta się gdzie ten mój brzuchol, przytulił mnie, pogratulował aż miło :)) Ja dzisiaj werbuje siostrę do pomocy i musze wytaszcczyc z piwnicy wszystkie ozdoby :)

hej, ja wczoraj byłam na firmowym spotkaniu z okazji otwarcia nowej kawiarni, której moja firma jest współwłaścicielem no i oczywiście już wszyscy wiedzą o ciąży, bo musiałam każdemu odmawiać napicia się szampana i drinków q;

Hej dziewczynki.

Paulla - trzymaj się!
Kunda - bardzo współczuję.
Martuska - ale fajnie z szefem:)

U mnie leniwy poranek, słoneczko za oknem, ale na razie nie chce mi się ruszyć, bo po 14 i tak muszę wyjść i wracam dopiero wieczorem.

angi - co do suwaczka, ja weszłam na suwaczki.pl czy jakoś tam, wybrałam rodzaj suwaczka, uzupełniłam wszystkie dane i potem skopiowałam ten bbcode i wkleiłam w panelu użytkownika -> edytuj sygnaturę. Wkleiłam bbcode pierwszego suwaczka, enter, bbcode drugiego suwaczka, enter i bbcode trzeciego suwaczka,

Ostatnia edycja:
ja zaraz pójdę na spacer z synkiem do zerówki po Wiktorię, potem wrócimy i obiadek będziemy kończyć..
ogólnie dzisiaj wstałam taka wyspana i wypoczęta jak nigdy.. do tego śliczna pogoda to aż humor lepszy :)

reklama
Do góry