reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Witajcie :)!

długo się nie odzywałam, bo w pracy straszny okres, w domu córa nie daje odwrócić od siebie uwagi nawet na sekundę,a potem to co wieczór z nią razem zasypiam, więc fizycznie nie było możliwości ani Was poczytać, ani tym bardziej cosik napisać. Mam nadzieję, że wybaczycie i nie wykreślicie z grona mam lipcowych :)......

przeczytałam wszystkie posty,ale ciążowe dziury w głowie część informacji wypuściły, więc wybaczcie, że nie poodpisuję......Witam ciepło wszystkie nowe Lipcówki :)!niezłe grono nam się już stworzyło :)

miq, Ciebie kojarzę ze "Starań po raz pierwszy..." Nie pisałam tam, bo jakoś późno dołączyłam, ale troszkę podczytywałam co by raźniej było ciążę znosić :)a poza tym mamy pierwsze córy prawie w tym samym wieku :)

czy wy też nie macie na nic sił???przychodzę z pracy i normalnie padam na sofę!Nat chce się bawić z mamą, a mama dętka :(....potem jak idę ją usypiać to i sama zasypiam, budzę się koło 2 wyspana i do rana męczarnia....masakra! a poza tym strasznie rozdrażniona jestem...zwłaszcza mąż obrywa ;), czasem aż mi wstyd.....

aaaaa, i jutro idę na druga wizytę :) :) :)!!

bedziesz miala druga wizyte w tym samym terminie tzn 9t6d jak i ja!:) ja widzialam na usg juz 3cm czlowieczka wiec i Tobie tego zycze!:) 20141202_165524.jpg

Załączniki

• 20141202_165524.jpg
    20141202_165524.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Halo halo:)

U nas niedziela rodzinna i bardzo fajna, ale zmarzłam na spacerze i przeziębienie mnie dopadło, także dziś leżę, tylko zupę krem z dyni zrobiłam i salsę pomidorową do nachos. Młody na szczęście sam się sobą zajmuje i wystarczy tylko czasem dać jeść, przewinąć, przeczytać książeczkę albo w czymś pomóc. Starszy chodzi do przedszkola.

A ja matka abstynentka już ponad 4 lata. Z ciąży w karmienie i z karmienia w ciążę. Planowałam karmić dwójkę, ale starszy się sam odstawił, jak byłam w 4 miesiącu. Teraz też jeszcze karmię i jestem ciekawa, jak będzie.

A1990 ale super już dzidziusia widać na Twoim zdjęciu!

no, ja bym najchętniej tylko spała... a dziś musiałam wcześniej wstać zawieźć próbkę na badanie do Medicoveru ):

witajcie:) ja wróciłam z dziećmi od dziadów bo córka chciała ich odwiedzić:) ja też jestem zmęczona i spać mi się dzisiaj chce.. zapisałam się na wizytę i mam w czwartek..:) już nie mogę się doczekać.. :)

a ja jutro mam wizytę prywatnie... ale powiem Wam, że tyle się dzieje i jestem tak zmęczona,że nie mam czasu się cieszyc......

I nie mam czasu pomyśleć o prezentach nawet..... bleeeeee

Ja byłam dzisiaj w sklepie Iglak, i zaszalalam z ozdobami na choinkę. W tym roku stawiam na kolor złoty wiec po mału z zbieram kolekcje.. ehh dzień zabiegany. Dobrze, że chociaż ogarnelam w domku- zaraz pójdę się wykapac i uciekne na piętro włączę jakiś film i pójdę spac.. lepsze juz to niż kłótnia z Tz.. na samą myśl moja głowa wygląda jak wrzący czajnik heh. Kochane znacie jakieś fajne filmy o tematyce ciążowej ? Pomijając " jak urodzić i nie zwariować " :)

malf - też tak mam. Z pracy wracam nieprzytomna. Szybko usypiam, w nocy budzę się na siku a później do rana spać nie mogę.
Mój mąż też obrywa już tak przegięłam, że mamy ciche dni:zawstydzona/y:

EwciaZ będąc w drugiej ciąży karmiłam Oliwkę, ale odstawiłam ją, bo stwierdziłam, że trochę odpoczynku piersiom też potrzeba.

Ogólnie nie jest tak źle tylko wieczorne wymioty mnie męczą. W sobotę do północy haftałam a o 5:00 wstawałam do pracy.
W piątek mam wizytę zobaczymy co tam u fasolki.

No to asieńka przybij piątkę ! :zawstydzona/y: ja też przegięlam, ale to nie znaczy że mój od razu ma się tak obrażać.. ehh z nimi źle, bez nich jeszcze gorzej:-)

reklama
Do góry