go0siaczek
Fanka BB :)
Gosiaczek a te darmowe szczepionki to są dla dzieci urodzonych do którego tc?
ponizej 37 tygodnia albo z ciezarem ciała ponizej 2500
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gosiaczek a te darmowe szczepionki to są dla dzieci urodzonych do którego tc?
Olu a co się działo rano coś nie tak?
Ewcia Z , Klara no i takich wpisów optymistycznych nam potrzeba jak najwięcej dzięki :-*
no ja w środę w nocy pojechałam na IP i na KTG zero skurczów, a w piątek wieczorem regularne i w sobotę Olaf już był z nami (;
też się boję tych zmian, że nie dam rady, że nawet spokojnie prysznica nie mogę wziąć jak jestem sama z małym w domu, a w ciąży to miałam mnóstwo czasu na wszystko i mogłam sobie pospać jak człowiek, na zakupy szybko wyskoczyć, a tu tyle nowych obowiązków... no przeraża mnie odpowiedzialność i to, że to już na zawsze.
No też mnie to przeraża... Ale z drugiej strony też nie można popadać w paranoję i rzucać wszystko bo dziecko płacze. Nic się nie stanie jak popłacze te 3 min, żebyś zdążyła skończyć prysznic Na pewno sobie szybko to ułożycie jakoś. Mnie przeraża też ta logistyka cała z dzieckiem, ale tak jak któraś z dziewczyn napisała, to potem chyba idzie z automatu: kocyk, pieluszka, herbatka, wózek i na spacer raz dwa... na początku pewnie będzie zastanawianie się co wziąć, czego nie, a potem tego nie mam, to niepotrzebnie... itd. Pocieszam się, że macierzyństwo nie może być aż tak straszne skoro wiele z Was ma więcej niż jedno dzieckoja się cieszę, że od poniedziałku Arek ma 2 tygodnie urlopu ojcowskiego, to się zorganizujemy trochę przez ten czas, poduczymy, dowiemy co i jak... bo najbardziej mnie przeraża to zostanie z nim w domu sam na sam, jakoś mam takie wrażenie, że nic nie będę mogła zrobić swojego, bo będę musiała lecieć do małego /: ale to pewnie kwestia organizacji jest i tyle. no na razie mam sprzeczne emocje różne w głowie.
Gratulacje!!Cześć ciocie. Przyszedłem na świat o 11:12. Ważę 3680g mam 58cm i dostałem 10 pkt. Filip
Hehe my się na pewno nie nudziliśmy ;D Chociaż w sumie czasem leniwe weekendy z tv, pizzą do łóżka i piżamami do 16 były zajebiste Tak szczerze to się zdecydowaliśmy na dziecko trochę już z rozsądku, bo u mnie 30 na karku prawie i czas działać... Normalnie gdyby nie zegar biologiczny, to z 3 lata na bank bym poczekałaMy z mężem często mówimy: "Co robią te bezdzietne pary?", "Chyba strasznie się muszą nudzić". Hehehe