reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Ej czy to możliwe, że ja w ogóle żadnych skurczy nie mam na tym etapie? Może ja faktycznie to mylę z jakimiś ruchami dziecka? Ale ja czuję wypychanie wyraźnie, takie napieranie na zewnątrz i to nie całego brzucha, tylko poszczególnych rejonów, a nie ściskanie....

Kochana możesz mieć skurcze a ich nie czuć,ja tak miałam w pierwszej ciąży,na monitorze było do 100 a ja nic nie czułam.A teraz już wiem co to skurcze,jak będą wyczuwalne to na pewno będziesz wiedziała,że to to
A ja jutro na ktg do szpitala o 13,teraz jakieś skurcze się pojawiły nie wiadomo skąd,żeby mnie tam qurcze jutro nie zostawili,jeszcze nieee

reklama
Kochana możesz mieć skurcze a ich nie czuć,ja tak miałam w pierwszej ciąży,na monitorze było do 100 a ja nic nie czułam.A teraz już wiem co to skurcze,jak będą wyczuwalne to na pewno będziesz wiedziała,że to to
A ja jutro na ktg do szpitala o 13,teraz jakieś skurcze się pojawiły nie wiadomo skąd,żeby mnie tam qurcze jutro nie zostawili,jeszcze nieee

Ja tak mialam w szpitalu skurcze co minute do 100 % a ja ich nie czulam znaczy czulam delikatne twardnienie brzucha ... I pielegniarki ciagle czy nie boli mi brzuch pamietam pytaly....

Dzieki dziewczyny :) Ja mialam cesarke z powodu rozejścia spojenia łonowego, byla zaplanowana na jutro, moj gin mnie żartobliwie ochrzanil że zamiast trzymac sie tego jak sie umowilismy to ja go z domu ściągam :-D
Moj tata mowi ze wiedzial juz na tym grillu ze to juz, mówil nawet w trakcie, stwierdził że "inaczej chodzilam" i po tym poznal. Czyli to idzie poznac jakos!

reklama
Do góry