klaudia81.81
Fanka BB :)
Dzis bylam tam o 22 i malo sie nie zagotowalam a w niedziele jak mam isc ma byc o wieeeele gorecej ??? MASAKRA !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki pewnie masz tak jak ja same wody leca i zero skurczyRaz
poleciało ze mnie tak mocniej.Potem wkładek Zuzylam chyba 5. Dzwoniłam do giną i ustalilam z nim że obserwuje się i dzwonie mu rano najwyżej przyjadę na wizytę.na to się nastawiam bo co wstanę to coś wycieka. Przy tym żadnych skurczy. Nie wiem. Kurcze boję się.
Angi jeszcze ewczis urodziła. Na liście Kati masz imię, datę, wagę i wzrost.
Cześć Dziewczyny,
Wichurka, Perła gratulacje!!! Kciuki za rodzące niebawem.
Melduję, że od wtorku wieczora jesteśmy już w domku. Angi prośba o dopisanie nas do listy. Hania urodziła się 26.06 (cc). Waga 2445, 49cm, 10 pkt.
I od tego czasu dzieje się najfajniejsza rewolucja życiowa :-) Cesarkę wspominam bardzo dobrze, szybko wstałam, mało bolało. Poza kilkoma godzinami unieruchomienia zaraz po zabiegu, nie było taryfy ulgowej w szpitalu. Czasami zasypiałam na siedząco z laktatorem w ręku, ale waaarto :-)
Doczytam co u Was mam nadzieję niebawem :-)
Dzień dobry Ciocie :-)