reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Dawaj znać co tam w szpitalu i jak po ktg?
Moja mala przez ostatnie dni była raczej cicha,pomyślałam że przez upały od wczoraj wykonuje wszystkie możliwe akrobacje ale zdaje mi się ze się po prostu wkreca się w kanał rodny,bo boli mnie podbrzusze jak na okres zaraz po tym jak cała macica się kurczy i twradnieje no i dziś jeszcze dodatkowo boli mnie po bokach jakby mi miednice rozrywalo. Tez tak mialyscie?

reklama
Klaudia,czekamy na wieści,ale nie pewno wszystko będzie oki :)!

Michasia,u mnie jest trochę podobnie,z tym,że ja czuję momentami ruchy tak nisko,że mam wrażenie,że rączka jest już na zewnątrz ;).dziś rano myślałam,że ruszyło,bo miałam kilka skurczy w równych odstępach czasu,ale potem się wyciszylo.mój tatuś ma urodziny 10,to może wnuk poczeka i sprawi mu prezent :)

Olga,co u Ciebie??jak się czujesz??

Perla,fajnie,że kp dobrze wam idzie :)!

Zaraz powieszę pranie i chyba trzeba iść spać :).dziś miałam jakiś kryzysowy dzień.dobrze,ze mama jest pod ręką i zawsze chętna do pomocy :)

Dawaj znać co tam w szpitalu i jak po ktg?
Moja mala przez ostatnie dni była raczej cicha,pomyślałam że przez upały od wczoraj wykonuje wszystkie możliwe akrobacje ale zdaje mi się ze się po prostu wkreca się w kanał rodny,bo boli mnie podbrzusze jak na okres zaraz po tym jak cała macica się kurczy i twradnieje no i dziś jeszcze dodatkowo boli mnie po bokach jakby mi miednice rozrywalo. Tez tak mialyscie?

Michasia ja oczywiscie tez to mialam :D:D:D

Avalka czy to już,czy to już?
No to dziewczyny cieszy mnie to,tzn nie wasz bol ale ze nie jestem "inna" bo już myślałam że jestem:-D
Klaudia81.81 to teraz możesz spać spokojnie ;-)

reklama
Michasia ja to jestem taki czlowiek ze nigdy spokojna nie bede:D tak jakos tam nieprzyjemnie bylo ze na powaznie zaczynam bac sie tego pobytu porodu i wszystkiego :) mi to nie dogodzi :) eh :) ale fakt o maluszka juz sie nie boje bo ktg wyszlo bez zastrzezen takze on tam sobie lepiej radzi niz ja z tym wszystkim :)

Do góry