reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

wichurka GRATULACJE :-) śliczna malutka:-)

przy okazji dzięki Tobie wiem czego zapomniałam kupić łapki nie drapki:-D

a tak przy okazji dziewczyny co już urodziły mieszczą się dzieciaczki w ubranka roz. 56 ??? bo ja do szpitalnej walizki tylko takie spakowałam......

moj we wszystkim plywa :-) nawet kupilam 50 rozmiar i tak jest za duzy mam nadzieje ze szybko urosnie

reklama
Wichurka gratulacje!!

Ja z dodatkowych tylko na ospę właśnie szczepiłam. Sama mam blizny po ospie na twarzy.

Gosiaczek spróbuj karmić przez sen to bardzo dużo daje. Potem maluch będzie się najadał w 5 minut i przerwy nie będą tak doskwierać.

Wichurka gratulacje:-)

Gosiaczek wszystko się unormuję niedługo, wpadniecie w rytm i będzie dobrze. Początki są trudne, ale później będzie tylko lepiej. Ściskam cię mocno.

Odebrałam GBS i jest ujemny:tak:

Nie wiecie co u Angi coś się długo nie odzywa, mam nadzieję że wszystko w porządku i zajęta maluszkiem po prostu.

Wichurka gratulacje!!!!

Angi jak maluszek?

P.olga juz na porodowce? :D

Ale dzisiaj ciepło małej wyciągnęłam basen i nie może się doczekać żeby wejść. Woda jeszcze ziiiimna :D
Ale dzisiaj głodna chodzę bym mogła jeść i jeść :D

Martyska ja nie informowalam rodziny jak zaczełam rodzic nikt nie wiedział ze byłam jedna noc w szpitalu i dobe meczylam sie z skurczami w domu. Po dobie odeszły mi wody pojechałam do szpitala i 3h później córcia się urodziła i dopiero dzwoniłam do rodziny. Tym razem to teściowa będzie pierwsza wiedziała bo musi się córcia zająć :)
W końcu lipiec i na nas przyjdzie kolej :D :D

na razie nie rodzę, ale jestem na drodze (; mam objawy tzw. porodu pozornego, czyli brunatno-różowa wydzielina, bóle przypominające miesiączkowe i do tego doszła biegunka... także podobno do 24 godz. powinien zacząć się poród.

kupiłam fotelik maxi cosi pebble, ale nie mieli bazy 2wayfix, więc kupię ją przez internet i A. będzie sam montował wszystko ;D
jeszcze zanabyłam parę dupereli w IKEI, zjadłam z mamą obiad i teraz czekam q;

hehe no ciekawe czy Ci się to faktycznie rozkręci w ciągu 24h. Dawaj znać.

Ja jestem już tak ociężała, że dziś wybrałam się na zakupy jakieś 500m od domu i ledwo doszłam. Głównie to przez opuchnięte stopy, które mnie bolą jak chodzę. Może nie bolą, ale odczuwam duży dyskomfort. Jedyne na co mam ochotę to to, żeby się położyć spać, co chyba niebawem uczynię.

Wczoraj miałam śmieszną sytuację - prawie mnie zamknęli w medicoverze, dobrze, że lekarka zauważyła w ostatniej chwili, że dobijam się do drzwi wyjściowych hehe :D

Wichurka cudny szkrab,gratuluję.
Trzymam kciuki za resztę,żeby poszło sprawnie i szybko ;-)
Ja mam nową schize...masaż szyjki macicy...niestety a może u stety w uk stosują to w pierwszej kolejności...
Gadać mi tu zaraz która miała i czy jest się czego bać

reklama
Do góry