reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
U mnie jest dobrowolnie, ale chyba też będę chciała... Koleżanka nie robiła, a się wcześniej kebabem obzarla to mówiła, że nieciekawie było na porodowce... Chociaż to fizjologia to chyba bym nie chciała takiej przygody :p

Ewczis w którym tc mialas cesarke?

Ja cc mialam w 35tydz 5 dni ... Trzeba poprostu zaufac lekarzom ... Wiem latwo powiedziec niz zaufac bo tu chodzi o dziecko nasze .... Ja beczalam w glos I pytalam co sie dzieje czy to koniecznie bo to Co dopiero 35 tydz ze jak taki malutki da rade ... Beczalam w zyciu tak sie nie balam nigdy ....ale teraz jak pielegniarka powiedziala ze maly mial ciezki start w zycie z przejsciami a teraz to chytry lisek jest ... Tak opisuja mego niunka

od rana siedze i zbieram sie do sprzatania, mycia okien .. i zebrac sie nie moge ;-)
zuulugulka- trzymam kciuki, bedzie dobrze.
ja lezalam na patologii w pierwszej ciazy-2 ostatnie tygodnie, informacja od lekarzy zadna, codziennie na obchodzie inny lekarz i inna decyzja, wykonczyli mnie psychicznie przez ten czas. Na szczescie final byl ok . mialam cc 10 dni przed terminem. U ciebie tez bedzie dobrze

Ja polecam lewatywę. Przed pierwszym sobie zrobiłam w domu i był spokój. Przed drugim stwierdziłam, że olewam i pożałowałam. Nawet nie to że coś tam wyszło w trakcie, bo takie rzeczy mi nie robią, tyle że parcie przez to było trudniejsze. Jak się przez znieczulenie nie może siusiu zrobić to warto też przed parciem poprosić o cewnik.

witajcie..
Podczytuje Was czesto od poczatku ciazy;)
Mam nadzieje, ze cos podpowiecie..

Termin mam na 16go lipca ale jest to ciaza zaraz po poronieniu i tez lekarze coagle mi mowili ze dziecko duze i napewno wczesniej urodze..

W domu mam prawie czterolatka, jednak porod byl wywolywany i nie zdazylam nic poczuc przed kroplowka..

Tu od wczoraj sie chyba oczyszczam.. biegunka i wymioty. Do tego pobolewanie brzucha, ale za slabe zeby to jakimis skurczami nazwac.. Duszno mi itp..
Udalo mi sie jednak zjesc malego banana;)
Jutro wieczorem wizyta u lekarza.
Nie wiem czy jechac do szpitala czy czekac jednak na cos silniejszego?

Mnie to jest duszno już chyba od 2-3 tygodni... Jak dziecko się rusza, nie masz tak naprawdę regularnych skurczy to ja bym nie jechała.. Chyba, że odczuwasz silny niepokój i wolisz jechać i sprawdzić czy wszystko ok, to jak najbardziej jedź... Po co się stresować?

Ja się załamałam, bo maja być na początku lipca upały.. Ja je beznadziejnie znoszę w ciąży, a już rodzić w takich warunkach to jakaś makabra :( Bardzo mnie to martwi...

reklama
cieplo ma byc podobno od czwartku..
Wlasnie o to chodzi ze i tak w srode bym szla do szpitala na wywolanie..
silne bole nie sa ale sa co jakis czas od wczoraj juz...
Niepokoje sie najbardziej tymi wymiotami... Boje sie jesc:(

z dzieckiem czuje ze jest ok... dlatego tez zwlekam i sie zastanawiam co robic..

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry