reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

MamaPatryka ja mualam pierwsza cc w tamtym roku w maju i wtedy dostałam normalne skierowanie do szpitala do porodu, a cc zrobili bo sie lozysko odkleiło. Teraz mam skierowanie do szpitala, do porodu przez cc z rozpoznaniem stan po cesarskim cięciu. Mój gin tez pracuje w szpitalu. We wtorek rano mam sie stawić w szpitalu bo tak sie umowilam z moim gin na ciecie. Jak mnie przyjmą to napisze cos wiecej jak to wyglądało w rzeczywistości:)

reklama
Nikita już lepiej jest tylko trochę mnie w środku kości bolą.

Zulugulka &&&&&&&&.

Chciałam zapytać mam które mają lub już miały cesarkę (bo pierwsza taka była) jak wyglądało to wasze skierowanie?
Ja mam skierowanie do szpitala a rozpoznanie pacjentka w 36tyg ciąży stan po cesarskim cięciu i ciąży pozamacicznej
Daty też nie mam wpisanej kiedy mam się zgłosić ( umówiłam się z nim na dany dzien)
Gin pracuje w szpitalu.

Ja skierowania nie dostałam tylko gin w kartę ciąży mi wpisała że mam się stawić 08.07 w szpitalu a 09.07 cc i ona też w szpitalu pracuje.

Thriade ja codziennie rano wstaje taka opuchnieta, najgorzej palce u rąk nie mogę ich zgiac i dretwieja mi przy tym palce u prawej ręki.

Ostatnia edycja:
A i zapomnialam się pochwalić że w końcu spakowalam walizkę do szpitala. Muszę jeszcze tylko jakieś kapcie dokupić. Mój K myślał że ja już od 2 tygodni jestem spakowana jak mu wczoraj powiedziałam że nie to mnie dzisiaj przypilnowal i waliza stoi i czeka:)

Ja może łącznie przespalam 1.5 h cały czas mnie boli podbrzusze i kręgosłup. Mam nadzieję że czegoś konkretnego dowiem sie na obchodzie bo od poloznych średnio można coś wyciągnąć

Ja też wczoraj miałam nieciekawy dzień, a dzisiaj cisza. ..
Zulugulka &&&&&&
Ola moja torba też w gotowości ;-) tylko jak nadejdzie godz "0" to dorzucę telefon i ładowarkę i inne rzeczy codziennego użytku ;-)

Mąż mnie wkurzyl, bo zaplanował sobie dziś dzień tak, ze dla mnie nie miał czasu, a wczoraj popil sobie gdzieś beze mnie, wrócił późno i teraz zamiast robić cokolwiek to musi odsypiac.... Normalnie jestem zła, a przez hormony to jakoś podwójnie :p

Witam się i ja
Ja już po zakupach, bo musiałam się zerwać rano z wyrka i zawieść T do pracy bo bus im padł .. więc przy okazji zaliczyłam Biedronke.
Od dzisiaj w promocji dużo rzeczy kosmetycznych, m.in farby z sayosa za 16zł ;)
Teraz kończe kawke i drożdzówke i chyba biore się za dopakowanie torby :zawstydzona/y:

Wczorajszy wieczór ciężki .. chyba miałam skurcze najpierw co 20 minut przez 2 albo 3 minuty ( o ile dobrze liczyłam ) a później co 10 .. ale suma sumarum udało mi się zasnąć. W nocy jak wstawałam to też ledwo, brzuch jak kamień, okropny nacisk na krocze i jeszcze mała się tak mocno kręciła w brzuchu, miałam wrażenie że zaraz wystawi mi raczke z dolnych partii ciala .. :-)
Mój T przerażony:szok:, rano gonił mnie żebym kończyła pakować torbe, no i co bym nie zapomniała naszykować mu kocyka i fotelika do szpitala... aaa mam pytanko, jak to jest przed porodem czy aby na pewno każdy się oczyszcza ? I jak wtedy jest z ruchami dziecka ? jest bardziej aktywne czy mniej ?
Dzisiaj ide na łatwizne, na obiad naleśniki na szybko i na 15 wizyta, zobaczymy co powie Pani doktor .. :zawstydzona/y:

reklama
Do góry