reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2015

MamaPatryka ja mualam pierwsza cc w tamtym roku w maju i wtedy dostałam normalne skierowanie do szpitala do porodu, a cc zrobili bo sie lozysko odkleiło. Teraz mam skierowanie do szpitala, do porodu przez cc z rozpoznaniem stan po cesarskim cięciu. Mój gin tez pracuje w szpitalu. We wtorek rano mam sie stawić w szpitalu bo tak sie umowilam z moim gin na ciecie. Jak mnie przyjmą to napisze cos wiecej jak to wyglądało w rzeczywistości:)

reklama
Nikita już lepiej jest tylko trochę mnie w środku kości bolą.

Zulugulka &&&&&&&&.

Chciałam zapytać mam które mają lub już miały cesarkę (bo pierwsza taka była) jak wyglądało to wasze skierowanie?
Ja mam skierowanie do szpitala a rozpoznanie pacjentka w 36tyg ciąży stan po cesarskim cięciu i ciąży pozamacicznej
Daty też nie mam wpisanej kiedy mam się zgłosić ( umówiłam się z nim na dany dzien)
Gin pracuje w szpitalu.

Ja skierowania nie dostałam tylko gin w kartę ciąży mi wpisała że mam się stawić 08.07 w szpitalu a 09.07 cc i ona też w szpitalu pracuje.

Thriade ja codziennie rano wstaje taka opuchnieta, najgorzej palce u rąk nie mogę ich zgiac i dretwieja mi przy tym palce u prawej ręki.

Ostatnia edycja:
A i zapomnialam się pochwalić że w końcu spakowalam walizkę do szpitala. Muszę jeszcze tylko jakieś kapcie dokupić. Mój K myślał że ja już od 2 tygodni jestem spakowana jak mu wczoraj powiedziałam że nie to mnie dzisiaj przypilnowal i waliza stoi i czeka:)

Ja może łącznie przespalam 1.5 h cały czas mnie boli podbrzusze i kręgosłup. Mam nadzieję że czegoś konkretnego dowiem sie na obchodzie bo od poloznych średnio można coś wyciągnąć

Ja też wczoraj miałam nieciekawy dzień, a dzisiaj cisza. ..
Zulugulka &&&&&&
Ola moja torba też w gotowości ;-) tylko jak nadejdzie godz "0" to dorzucę telefon i ładowarkę i inne rzeczy codziennego użytku ;-)

Mąż mnie wkurzyl, bo zaplanował sobie dziś dzień tak, ze dla mnie nie miał czasu, a wczoraj popil sobie gdzieś beze mnie, wrócił późno i teraz zamiast robić cokolwiek to musi odsypiac.... Normalnie jestem zła, a przez hormony to jakoś podwójnie :p

Witam się i ja
Ja już po zakupach, bo musiałam się zerwać rano z wyrka i zawieść T do pracy bo bus im padł .. więc przy okazji zaliczyłam Biedronke.
Od dzisiaj w promocji dużo rzeczy kosmetycznych, m.in farby z sayosa za 16zł ;)
Teraz kończe kawke i drożdzówke i chyba biore się za dopakowanie torby :zawstydzona/y:

Wczorajszy wieczór ciężki .. chyba miałam skurcze najpierw co 20 minut przez 2 albo 3 minuty ( o ile dobrze liczyłam ) a później co 10 .. ale suma sumarum udało mi się zasnąć. W nocy jak wstawałam to też ledwo, brzuch jak kamień, okropny nacisk na krocze i jeszcze mała się tak mocno kręciła w brzuchu, miałam wrażenie że zaraz wystawi mi raczke z dolnych partii ciala .. :-)
Mój T przerażony:szok:, rano gonił mnie żebym kończyła pakować torbe, no i co bym nie zapomniała naszykować mu kocyka i fotelika do szpitala... aaa mam pytanko, jak to jest przed porodem czy aby na pewno każdy się oczyszcza ? I jak wtedy jest z ruchami dziecka ? jest bardziej aktywne czy mniej ?
Dzisiaj ide na łatwizne, na obiad naleśniki na szybko i na 15 wizyta, zobaczymy co powie Pani doktor .. :zawstydzona/y:

reklama
Do góry