reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
ja to prawie nie mam skurczy żadnych, czop chyba nie odszedł (albo to przeoczyłam, ale raczej wątpię), tak sobie czekam... mama mówi, że pewnie będę miała tak jak ona, przyjdzie termin, wody odejdą i mały się urodzi :D
U mnie też nic zupełnie. Szyjka długa, żadnych skurczy czy czopa. Mam nadzieje, że się nie skończy jakimś wywolywaniem.

Kati nie strasz

P.olga w pierwszej ciąży tak mialam pierw skurcze potem wody i mała się urodziła :)

Zulugulka O matko to ty 'zaraz' urodzisz :D robił ci usg ile dzidzia mniej więcej waży?

zulugulka naprawdę to już lada moment.. super :-)
ja też mam czasem silne skurcze miesiączkowe i ból w krzyżu co 10min ale zawsze po 1,5--2h przechodzi.. więc też czekam..

a muszę się pochwalić bo moja córcia kończy zerówkę i miała 3 miejsce za osiągnięcia w zerówce.. a z dziewczynek pierwsze :-) więc mam nadzieję że w szkole będzie nadal tak ambitna :-)

reklama
Mały waży 2800g, niby wszystko jest ok ale na maksa się boję jutro zaczynamy dopiero 35tc. Teraz siedzę i ryczę, miałam nadzieję, że chociaż do 37tc dociągniemy.

Do góry