reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
To Was nie pociesze bo jak wczoraj stanęłam na wagę to mam -1kg od ostatniego ważenia.

Ja mam.to samo o trochę mnie to martwi:( czyli teraz wychodzi,że tylko + 9 kg od początku,jem normalnie,też obiadam się truskawkami ze śmietaną i nic waga uciekła,może to z nerwów?

Dzisiaj dziecko mnie wystraszyłaś i to porządnie. Wczoraj z mężem poszaleliśmy...rano zerwałam się o 5,zdziwiona,że mała nie kopuła całą noc,za to cały czas miałam twardy brzuch i lekkie skurcze. zaczęłam ją zaczepiać,żeby się powiedział trochę a zamiast ruchów twardniał mi brzuch,po 2 h byłam nieźle przerażona.Wzięłam prysznic,łyknęłam magnez,brzuch trochę zmiękł i łobuzem zaczął się ruszać,Boże co za ulga...

Ewczis milczy, a o 8 miało się wyjaśnić.

U mnie też ostatni miesiąc rekordowy jeżeli chodzi o wagę. Mam cały czas ochotę na bułki z masłem i mięsem lub dżemem, kabanosy itp, hehehe, normalnie w ogóle tak nie jem.

Kagusia 1kg w dwa tygodnie to idealnie jest.

Szczerze nie rozumiem tego, że skoro wskazane jest przybrać przy normalnej wadze około 12kg to niektóre dziewczyny się cieszą, jak im się uda mniej, a inne im zazdroszczą...

Ja na ostatniej wizycie mialam wedlug karty ciazy + 10 to mi zwrocil uwage zebym diety pilnowala i tyle smazonego nie jadla .... tak naprawde jest +13 tylko to pierwsze wazenie u niego wyszlo zawyzone bo bylam po imprezie z wyzerka

Ja jestem na plusie 14 kg. O dziwo tego nie widać, brzuchol mam mega! Ale i dzidzia wielka. Dziś mamy kontrolne usg żeby sprawdzić czy mała faktycznie ma ponad 4kg. Mam nadzieje ze sprzęt u tego doktorka będzie dokładny. Został mi tydzień do terminu z ow a na niedziele mam termin z usg i szczerze mam już dość! Kości miednicy nie dają mi spać, ból okropny! Chcę już mieć to z głowy bo osiwieje!!!

ewczis kciuki trzymamy będzie dobrze&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ja też jak ostatnio miałam ktg/usg co tydzień to co mnie położna zważy to + 1 no ale też puchnę ale staram się już więcej pić ale wiecie jak jest napij się dużo to co 5 min toaleta ;-) więc w domu nadrabiam a poza domem to lipa z piciem........

u mnie noc masakra koło 1 zasnęłam o 3 wstałam siku i do 7 nie było już spania to pewnie z wczorajszych wrażeń mieszkaniowych:-D

a angi nie miałą mieć w tym tygodniu cc tylko już nie pamiętam czy nie w czwartek???

reklama
Do góry