reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
ewczis czekam na wiści! dobrze że jesteś pod dobrą opieką..
u nas noc dzisaj była krótka bo nie mogłam do 24 zasnąć a o 6 dzieci mnie obudziły..
Wczoraj byłam na imprezce z okazji dnia mamy i taty co córcia z zerówką przygotowała i jestem w szoku co takie dzieci potrafią :-) tańczyli poloneza, krakowiaka, balet..później był poczęstunek :)

Hej! Wczorajszy dzień mega pracowity, całe piętro wysprzątałam. Przyjechała do mnie szwagierka i pomogła mi troszke, w sumie jej rolą było znoszenie wszystkiego co nie potrzebne na doł bo jak bym miała przejść 20 razy po tych moich schodach ( i to jeszcze załadowana śmieciami ) to pewno bym padła, gdzie w sumie przy samym sprzątaniu już padałam przez ból brzucha .. ale ważne, że podołałam :D pościel w łóżeczku też gotowa, jutro zamontuje karuzele i baldachim :) Do końca tygodnia chciałabym wypindrzyć cały dół i śmiem powiedzieć, że jak dla mnie to w przyszłym tygodniu Maja może przychodzić na świat :-)
Dzisiaj wyruszam w miasto, mam trochę spraw do załatwienia i przy okazji chyba zajadę do ccc bo przyszedł sms, że 20% zniżki na każdą rzecz .. :zawstydzona/y: akurat może wybiorę coś na po porodzie jak już nóżki będą normalne :-)
A no i co ważne to jadę odebrać wynik Gbs i posiewu moczu, ciekawe co tam wyjdzie ..

Ewcia, ty to bidulo wszystkie choroby przygarniasz. Ale nie stresuj się, masz dobrych ludzi koło siebie. Mam tylko nadzieje, że ktoś z rodziny jest przy Tobie i Cię wspiera. Ale musisz pamiętać, że my trzymamy kciuki za Ciebie i maluszka.. i coś czuje po kościach, że też zostaniesz czerwcóweczką :)

Miłego dnia, ja pędzę się szykować :)

Ja po wynikach a popołudniu wizyta. W ciągu miesiąca przytyłam 4,5 kg to jakiś kosmos zawsze do 2 kg a teraz:no:, mam nadzieję, że to może woda bo bardzo puchnę. Już chyba wiem dlaczego tak się ciężko czuję jak to już +14,5kg:szok:

Ciekawe ja tam Ewcia?

reklama
Thriade, no widzisz, porządny sprzęt i od razu wszystko jasne :D

Ewczis, naprawdę nie masz się czym martwić, 36 tydzień to prawie jak nie wcześniak :) dzieciaki się dużo wcześniej rodzą i nic im nie jest!

Do góry